Mudanya Öğretmen Evi Kapılarını Açtı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde Öğretmen Evi hizmete girdi. Mudanya Belediyesi'nin yaptığı Öğretmen Evi, öğretmen ve sivillere konaklama ve restoran hizmeti verecek.

Mudanya Öğretmen Evi Kapılarını Açtı
banner98
Bursa'nın Mudanya ilçesinde Öğretmen Evi hizmete girdi.

Mudanya Belediyesi'nin yaptığı Öğretmen Evi, öğretmen ve sivillere konaklama ve restoran hizmeti verecek. Bursa İl Milli Eğitim Şube Müdürü Suat Topal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Sagun ile binayı inceleyerek, Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Özer Akyıldız'dan ihtiyaçlar hakkında bilgi aldı.

Lokal, restoran ve konaklama olarak hizmet verecek olan Öğretmen Evi'nde 6'sı normal, biri engelli olmak üzere toplam 7 oda ve 20 yatak bulunuyor. İlk müşterisini kabul eden Öğretmen Evi'nde engelliler için asansör ve rampalar ile tuvalet de bulunuyor. 2 idareci, 2 lokal personeli, bir kat görevlisi ve bir güvenlik görevlisi olmak üzere 6 personel ile hizmete başladıklarını ifade eden Akyıldız, konaklama ücretlerinin öğretmen ve siviller için 40 ila 100 TL arasında olduğunu söyledi. Akyıldız, bütün odalarda klima, mini buzdolabı, banyo ve tuvalet bulunduğunu söyleyerek, en iyi hizmeti vermeyi arzu ettiklerini dile getirdi.

Bu yıl faaliyete geçen Mudanya Anadolu Turizm Otelcilik ve Meslek Lisesi öğrencilerin burada uygulamalı eğitim göreceği bildirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0