Milli Eğitim Müdüründen Görme Engelli Öğrenciye Moral

Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, görme engelli başarılı öğrenciyi sınıfında ziyaret ederek, kendisine moral verdi.

Milli Eğitim Müdüründen Görme Engelli Öğrenciye Moral
banner98
 Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Harun Sak ile birlikte Ertuğrulgazi Anadolu Lisesi’nde okuyan görme engelli Ayşenur Derse’yi sınıfından ziyaret etti. Göreve başladığından bu yana engellilerin meseleleriyle yakından ilgilenen Ayaz, engellileri Allah’ın emaneti olarak gördüklerini belirtti. Ayaz, “Okullarımız da engelli öğrencilerimizin rahat edebilmesi için her ayrıntıyı düşünüyoruz. Her sınıfı tek tek gezip engelli öğrencilerimizi ziyaret ediyorum. Onlar için yaptığımız her hizmeti aslında kendimiz için de yapıyoruz. Çünkü bizim ne olacağımız yarın hiç belli değil” dedi.
Doğuştan görme engelli olan lise ikinci sınıf öğrencimiz Ayşenur Derse’nin çok başarılı bir öğrenci olmasından sevinç duyduğunu ifade eden Ayaz, “Kendisi ile yaptığım sohbette tarih öğretmeni ya da hukukçu olmak istediğini öğrendim. Biz milli eğitim olarak bu kızımızın her meselesiyle yakından ilgileniyoruz” diye konuştu.
Öğretmenleri, Ayşenur Derse’nin son derece başarılı bir öğrenci olduğunu belirterek, “Çanakkale’de Görme Engelliler Okulu’nda orta eğitimini bitirmiş. Gerçekten alt yapısı çok sağlam. Bizim başarılı bir öğrencimiz” dedi.
Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2014, 13:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0