Matlı: " 30 Martta Milli İrade Kazanacak"

Seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, 30 Martta milli iradenin kazanacağını söyledi.

Matlı:
banner98
Vatandaşlara seçim öncesi yatırımlardan ve projelerinden söz eden Matlı, AK Parti’nin her seçimden oyunu artırarak çıkmasını, halkın artık lafa değil icraata bakmasına bağladı. AK Parti’nin vatandaşın derdiyle dertlenen bir anlayışıyla hareket ettiğini belirten Matlı, partisinin sadece seçim sathında değil her zaman halkla iç içe olduğunu hatırlattı. Ülkenin kalkınmasından, söz sahibi bir ülke olmasından rahatsız olanların içerideki taşeronlarıyla ve AK Parti’yi kıskananlarla ittifak yaptığını belirten Matlı, 12 yıl önce çıktıkları bu yolda kararlılıkla yola devam edeceklerini dile getirdi. Matlı sözlerine şöyle devam etti;
‘’Geride bıraktığımız 12 yılda çok yol alındı. Ülkenin dört bir yanına yatırımlar yapıldı, dev projelerle ihtiyaçların da ötesine geçiyoruz. Birilerinin hayal dahi edemediği şeyler hükümetimiz dönemlerinde gerçekleştirildi. Geçmiş yıllara nazaran ekonomimiz çok daha iyi ve daha sağlam dinamiklere sahip. Dünya global ekonomik krizi yaşarken Türkiye büyüme rekorları kırdı. Bunlar kendiliğinden olmuyor. Türkiye bir zamanların hasta adam olarak anılan bir ülke değil’’.
Ülkenin tam bağımsızlaşması ve cihanşümul bir devlet olmasını istemeyen çevrelerce önce Gezi eylemleri, sonra 17 Aralık darbe girişimiyle hükümetin diz çöktürülmek istendiğini ifade eden Matlı, tam bağımsızlık için çok büyük mesafeler kat edildiğini, ülkenin ekonomide, dış politikada, savunma sanayiinde bağımsızlaştırıldığını dile getirdi. Matlı, ‘’Son engel, devletin içerisinde yapılanmış, devletin imkan ve yetkilerini kullanarak devleti ele geçirmek isteyen ve 41 yıldan beri ördüğümüz hırkayı size giydirmeyiz diyen bir yapı var. Montaj kasetlerle algı operasyonları yaparak siyaseti dizayn edebileceğini düşünen bu yapılanmayı Allah'ın izni ile hep beraber tasfiye edip, demokrasinin, milletin iradesinin devamlılığını sağlayacağız’’ diye konuştu.
Hükümetleri döneminde Bursa’ya 15 milyar TL yatırım ve destek sağladıklarını belirten Milletvekili Önder Matlı, ilde ihracatın 3 kat, dış ticaret hacminin ise 4 kat arttığını vurguladı. Eğitimde, sağlıkta, ulaştırmada çığır açan dev yatırımlarla Bursa’nın ihtiyaçlarının karşılandığını ifade eden Matlı, 30 Mart seçimlerinden daha da güçlenerek çıkacaklarını, Bursa’nın ve Bursalıların kazanacağını sözlerine ekledi.
Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2014, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0