"Daha Güçlü Bursa Daha Güçlü MESO İçin Göreve Talibiz" !

Bursa'nın en büyük esnaf odalarından Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda seçim heyecanı yaşanıyor.

banner98
Eski Başkan Fehmi Duban, iddialı bir şekilde göreve yeniden talip olduğunu ifade ederek, "
Daha güçlü Bursa daha güçlü Meso ve hizmet için yeniden aday olduk" dedi. Seçimler 11 Mart Salı günü Merinos'ta yapılacak.
Bu seçimlerin Bursa'da değil Türkiye'de bir ilk olma özelliğini taşıdığını anlatan Fehmi Duban, "Artık odanın seçimlerinden haberim yok" veya 'beni davet etmediler' diyen hiç bir üye yok. Bizimle beraber rekabet ve kalite geldi. Daha önce adı duyulmayan ve 40 yıldır var olan bir oda bizimle birlikte aktifleşti. Projelerimiz diğer meslek odaları ve sivil toplum örgütlerine örnek oldu. Artık bundan sonra odalar belge verip ücret almaktan çıkıyor. Birer sosyal proje merkezi haline geliyor. Bizim de en büyük idelamiz, üyelerimize pozitif ve sosyal katkı yapmak. Görevde olduğumuz dönemde, "Başın düşerse dara, Bursa MESO'yu ara sloganını" hayata geçirdik. Bu bir slogandan ibaret kalmadı, üyelerimizi her türlü anlarında yalnız bırakmadık" dedi.
Odanın aktif üye sayısını 2 bin 142'den 3 bin 650'ye çıkardıklarını kaydeden Başkan adayı Fehmi Duban, "Mesleki sorunların tartışılacağı ve uzmanların katılacağı esnaf çalıştayı yapacağız. Günümüz şartlarına göre esnaflarımızın ticari gelişimine büyük katkı sağlayacağız. E-ticaret projesini hayata geçireceğiz. Üyelerimiz sanal pazarda söz sahibi olacak. Meso rehberi oluşturup üyeler arasındaki ticareti arttıracağız. 144 meslek grubuna bağlı 32 esnaf komitemizin sayısını arttıracağız. 7/24 hizmet veren Meso çağrı merkezi hayata geçecek. Acil sağlık ve kan ihtiyacınızda, cenazelerinizde odanız her zaman yanınızda olacak. Sadece aidat alan değil sorunları çözüp yol gösteren oda alışkanlığımızı sürdüreceğiz. Meslek gruplarının eğitimleri ile ilgili çalışmalarımızı arttırarak sürdüreceğiz. Bursa'da hediyelik eşya çarşısı kazandıracağız. Okuyan üye çocuklarına burs sağlayacağız. Tüm üyelerimizden sandığa sahip çıkmalarını, demokrasinin gücünü kullanmalarını istiyoruz. 11 Mart Salı günü 10.00 ile 17.00 arasında Merinos Kongre Kültür Merkezi Hüdavendigar Salonu'ndaki kongreye tüm üyelerimizi bekliyoruz" diye konuştu.
Meso üyeleri 4 yıllığına başkanlık için Fehmi Duban'ın yanısıra Hüseyin Bekdemir, Şener Sabit Küçük veya Ali Özkan'ı tercih edecek.
Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2014, 11:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0