LİMAK ULUDAĞ ELEKTRİK KADINLAR GÜNÜNÜ UNUTMADI

Kadınlara verdiği önemi geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın iştirak ettiği "Türkiye'ye Enerji Veren Kadınlar" ödül töreninde Enerji Bakanı Berat Albayrak’ınLimak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’e Örnek Şirket Ödülü takdimiyle taçlandıran Limak Uludağ Elektrik; kadınlar gününü unutmadı.

LİMAK ULUDAĞ ELEKTRİK KADINLAR GÜNÜNÜ UNUTMADI
banner98

Yaklaşık 5 milyon kişiye Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da görevli tedarik şirketi olarak enerji sektöründe hizmet veren ve Türkiye’de 66 şehirde müşterisi bulunan Limak Uludağ Elektrik; 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde; işlem merkezlerinde kadın müşterilerini karanfillerle karşıladı. Ali Erman Aytac; müşterileriyle birlikte çalışanlarının da kadınlar gününü kutladı. Aytac; Hemofili ve Talesemi Derneği’nin(HETADER) hazırladığı ve derneğe kayıtlı çocukların sevgilerini ifade ettiği resim çerçevelerini kadınlara hediye etti. Sosyal projenin içinde HETADER ile birlikte yer almaktan duyduğu memnuniyeti belirten Aytac; “Kanın pıhtılaşma sistemindeki kalıtsal bozukluk olan Hemofili ve 3-4 haftada bir taze kan nakli gereken Talesemi hastası çocuklar için küçük de olsa katkı sağlamaktan mutluyuz. Çocukların sevgilerini anlatmak için yaptığı resimlerin bulunduğu resim çerçevelerini kadınlara hediye ettik. Hayattaki sorunlar karşısında emek vererek, imkanları zorlayarak, yaşamı güzelleştiren kadınlarla gurur duyuyoruz. Enerjileriyle hayatı aydınlatan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.” dedi.

 

Limak Uludağ Elektrik’in temel değerleri olan eşitlik, etik olmak, şeffaflık ve anlayışla tüm paydaşlara verdiğimiz önem gibi insan kaynakları politikalarında, personel alım, terfi ve ücretlendirmelerinde ayrım gözetmeksizin kadın-erkek eşitliğini desteklediklerini belirten Aytac; “Kadın çalışan oranımız ile kadın yönetici oranımızın Türkiye ve sektör ortalamasının çok üzerinde oluşu kadına verilen önemin en somut göstergesidir. Türkiye’de kadın çalışan oranının%27,5 olmasına karşın, şirketimizde bu oranın %49 olması, bizler için bir gurur kaynağıdır.%35 olan kadın yönetici oranımızı da %50 mertebelerine taşımayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Kendisine iade-i ziyarette bulunan Büyükorhan Kaymakamı Kutsal Baytak’ın da Kadınlar Gününü kutlayarak, karanfil ve resim çerçevesi hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2018, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0