banner102

İnegöl, Büyükşehir ile daha da güzelleşecek

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçelere yönelik değerlendirme toplantılarına İznik ve Yenişehir’in ardından İnegöl ile devam ederken, bazı ufak dokunuşlarla kırsaldaki yaşamı daha da kolaylaştıracaklarını söyledi.

İnegöl, Büyükşehir ile daha da güzelleşecek
Bursa’nın her köşesine kaliteli hizmet götürmeyi amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, değerlendirme toplantılarına İznik ve Yenişehir’in ardından İnegöl ile devam etti. 116 mahallenin muhtarlarıyla bir araya gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçede yapılan, devam eden ve yapılacak olan projeler hakkında bilgi verirken, interaktif yapılan toplantıda tüm muhtarlar tek tek söz alarak görüş ve düşüncelerini dile getirdi.

“Yaşamı daha da kolaylaştırmak istiyoruz”
İlçelere yönelik değerlendirme toplantılarını tüm hızıyla sürdürdüklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa’nın büyük ilçelerinden biri olan İnegöl’de de 116 mahalle muhtarıyla buluştuklarını belirtti. Ağırlıklı olarak içme ve sulama suyuyla alakalı sıkıntıların dile getirildiğini ifade eden Başkan Alinur Aktaş, bu sene programda olmamasına rağmen gündeme aldıkları konular olduğunu hatırlatan Başkan Aktaş, “Bunlara finansman üreterek mümkün olduğu kadar tedarik etmeye çalışacağız. Birebir konuları hallediyoruz. Bazı ufak dokunuşlarla ve yeni ihalelerle kırsaldaki yaşamı daha da kolaylaştırmak istiyoruz. Köyden kente yoğun göçü durdurmak adına yatırımlar önem taşıyor. Büyükşehir Yasası’nın asıl amacı da budur. Dolu dolu bir İnegöl programı geçirdik. Önümüzdeki hafta diğer ilçelerde programımız devam edecek” dedi.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise değerlendirme toplantısını düzenleyerek muhtarları dinleme fırsatı veren Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür etti. Taban, İnegöl’e hizmet etmek için heyecanlı olduklarını, Büyükşehir Belediyesi’nin bundan önce olduğu gibi bundan sonra da İnegöl’e hizmetlerinin süreceğini söyledi.
Toplantıya, Büyükşehir ve İnegöl Belediyesi bürokratları, AK Parti Başkan Yardımcısı Bülent Temelli, AK Parti İnegöl Belediye Başkanı Mustafa Ersan ve meclis üyeleri de yoğun katılım sağladı.
Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2018, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0