LİMAK ULUDAĞ ELEKTRİK “ESNEK FATURA” UYGULAMASI VE "YUVAM GÜVENDE" KARTI İLE MÜŞTERİLERİNİN YANINDA

Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, basın mensuplarıyla iftar öncesinde bir araya geldi. Aytac, basın toplantısında usulsüz kullanım, esnek fatura ve “Yuvam Güvende” kartıyla ilgili bilgi verdi.

LİMAK ULUDAĞ ELEKTRİK “ESNEK FATURA” UYGULAMASI VE
banner98
 Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, Görevli tedarik şirketi olarak, Bursa başta olmak üzere Balıkesir, Çanakkale ve Yalova illerinde hizmet verdiklerini ayrıca Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun(EPDK) 2017 yılı için belirlediği yıllık 2400 kWh elektrik tüketimini gerçekleştiren serbest tüketicilere, Türkiye’de elektrik satışını gerçekleştirdiklerini ifade etti. Aytac;  Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da 3 milyon müşterilerinin bulunduğunu, bunların 26 bin kadarını serbest tüketicilerin oluşturduğunu(Bursa 132bin 500 serbest tüketici sayısı) ve Türkiye’de 50 ilde elektrik satışını gerçekleştirdiklerini anlattı.

USÜLSUZ ELEKTRİK KULLANIMI NEDİR? KAÇ MÜŞTERİ ELEKTRİĞİ USÜLSÜZ KULLANMAKTADIR?

Usulsüz kullanıma vurgu yapan Aytac; “Elektrik Piyasası Müşteri Hizmetleri Yönetmeliğinde usulsüz elektrik kullanımı başkasının adına olan elektrik aboneliğini kullanmak olarak tanımlanmıştır. Bu durumdaki müşterilerimizin kendi adına sözleşme yapmaları gerekmektedir. Abonelik işlemlerini kendi adına yapmak üzere abone numarası ve kimlik belgesiyle birlikte Limak Uludağ Elektrik Müşteri İşlem Merkezleri, internet sitesi (www.limakuludag.com.tr) veya Çağrı Merkezi (444 6 646) üzerinden başvuru yapılması gerekmektedir. Kendi adına sözleşme imzalamadan elektrik kullanıldığının tespit edilmesi halinde ise kesme/bağlama bedelinin 5 (beş)  katı bedelle (131,56 TL) cezalandırma ve elektrik kesilme işlemi uygulanır. Bursa’da usulsüz kullanım sayısı 23623’tür. 4 ilde toplam 42601’dir” dedi.

TEKNOLOJİK YATIRIMLAR

Bilgi teknolojilerine yapılan yatırımlarla müşterilerine daha hızlı hizmet verdiklerini anlatan Ali Erman Aytac, yenilenen yüzü ile Müşteri İşlem Merkezleri(MİM) ve Yetkili İşlem Merkezleri(YİM) sayısının 100’e ulaştığını ifade etti. Müşteri memnuniyeti adına yapılan uygulamalar ve teknolojik yatırımlarıyla enerji sektöründe öncü firma ödülüne layık görüldüklerini kaydeden Aytac;  birçok işlemin zaman kaybetmeden, sıra beklemeden bilgisayar ya da mobil uygulama ve 444 6 646 telefon numaralı Çağrı Merkezinden yapıldığını vurguladı. Aytac; www.limakuludag.com.tr internet sitesi üzerinde bulunan online.limakuludag.com.tr  online işlem merkezinden indirimli elektrik, avantajlı elektrik tarifelerinden yararlanma, fatura ödeme, abonelik işlemi gibi birçok işlemin yapılabildiğini anlattı. 

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2017, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0