BURSA GÜLÜMSEMEYE MUSTAFA BOZBEY VE ERKAN AYDIN İLE BAŞLADI

Deneyimli Gazeteci ve Siyasal İletişim Uzmanı Necmi İnce'nin hazırlayıp sunduğu İnce Bakış programında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın ile ilgilidir hayata geçirdiği bazı projeleri ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

BURSA GÜLÜMSEMEYE MUSTAFA BOZBEY VE ERKAN AYDIN İLE BAŞLADI
banner98

İyi seyirler...

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2024, 05:19

Necmi İnce

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet İnce
Ahmet İnce - 3 ay Önce

Bursa gerçek belediye başkanlarını seçti tebrik eder başarilar dilerim

Ahmet İNCE
Ahmet İNCE - 3 ay Önce

Bursa için çok iyi oldu halka hizmet vermelerinde sıkıntı olmaz verilmiş oldukları sözleri yerine getirmek için çalışmalara hız verirler.Çalişmalarıda bsşarılar dilerim.

İsmail Akbulut
İsmail Akbulut - 2 ay Önce

Sn ince çok güzel tebrik ediyorum iyi haberlerin ile kamuoyunu bilgilendirme gayretlerin için teşekkür ederiz. Fakat seçimlerden önce buski ile ilgili önemli açıklamalar vardi ..( yolsuzluk) bu gün seçimlerden bu zaman geçen sürede başka kurumlara bir sürü atamalar oldu ,görevden almalar pek doğru da halk olarak bizler merak ediyoruz ivedilikle buskiye teftiş, soruşturma, kavuşturma veya görevden el çektirme neden hala yapılmadı. Buski deki gerçek yolsuzluğu ortaya koymaları gerçek. Genel müdür, yardımcıları, daire başkanları müdürler, yardımcılar VS hatta şefler düzeyinde operasyon neden yapılmadı.

SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0