KARATE ŞAMPİYONASI

Diriliş Karate Şampiyonası Orhangazi’de yapıldı.

KARATE ŞAMPİYONASI
banner98

Karate Federasyonu tarafından düzenlenen Bursa Diriliş Karate Şampiyonası’nın Orhangazi ayağı Orhangazi’de minikler ve yıldızlar kategorilerinde 35 kulüpten 500 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi. Orhangazi Belediyesi’nin sponsorluğunda gerçekleştirilen şampiyonada minikler ve yıldızlar sporcularının mücadelesi göz doldurdu.

 

Orhangazi, Bursa Diriliş Karate Şampiyonasına ev sahipliği yaptı. Karate Federasyonu tarafından düzenlenen Bursa Diriliş Karate Şampiyonası’nın Orhangazi ayağı Orhangazi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Bursa bölgesinden 35 kulübün toplam 500 sporcu ile katıldığı şampiyona Minikler ve Yıldızlar kategorilerinde yapıldı.

 

PROTOKOL DE İZLEDİ

Orhangazi’de gerçekleştirilen Karate Şampiyonasını Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan da izledi.

 

ÇEKİŞME YAŞANDI

Minikler ve Yıldızlar Kategorilerinde yapılan kız ve erkek müsabakalarında büyük çekişme yaşandı. Renkli görüntülerin yaşandığı şampiyonada Orhangazi’den 4 kulüpten toplam 50 sporcu müsabakalara katıldı.

 

ÇAĞLAYAN; ORGANİZASYONA EV SAHİPLİĞİ YAPMAK BİZİM İÇİN MUTLULUK

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, turnuvanın öncesinde düzenlenen açılış töreninde yaptığı konuşmada turnuvanın bu ayağının Orhangazi’de yapılmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, bütün kulüplerimize ve sporcularımıza turnuvada başarılar diliyorum dedi. Törenin ardından Protokol üyeleri şampiyonada dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını verdi. 

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2018, 17:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0