İtso Üyelerine Dış Ticaret Eğitimi

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı’nın (BEBKA) desteği ile gerçekleştirilecek.

İtso Üyelerine Dış Ticaret Eğitimi
banner98
İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı’nın (BEBKA) desteği ile gerçekleştirilecek 18 günlük eğitim programının ihracat potansiyelini artırmayı amaçladığını söyledi.

Çeşitli kurum ve kuruluşlarla işbirliği yaparak iş hayatıyla ilgili üyelerine eğitim imkanı sağlayan İTSO, yeni yıldaki ilk eğitim programını dış ticaret uygulamaları konusuna ayırdı. 6-23 Ocak 2014 tarihleri arasında düzenlenecek eğitim programının hedef kitlesinin ihracat işiyle uğraşan üyeler ve bu bölümlerde çalışan personel olduğunu açıklayan Anıl, “Müşteri portföyünü genişletmek ve farklı pazarlara girmek isteyen üyelerimiz, dış ticaret ve uluslararası pazarlama konusunda kendisini geliştirecektir. Bu uygulama ile becerileri kazanarak uzmanlaşmak isteyen çalışanları ile ihracat bölümlerinde yeni istihdam edilecek personel, programımıza katılarak eğitim alabilirler’ dedi.

'Dış Ticaret Uygulamaları ve Uluslararası Pazarlama Uzmanı Eğitimi’ adı altında verilecek programda kontenjan sınırlaması olduğunu kaydeden Anıl, "Başvuruların en geç 3 Ocak Cuma günü mesai bitimine kadar yapılması gerekiyor. 64 saat sürecek uygulamalı eğitim programında, katılımcılara dış ticaret işlemlerinin tüm detayları ile anlatılacak" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2013, 15:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0