İsmail Aydın’dan Üç Aylar ve Kandil Mesajı

AK Parti Bursa Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Üyesi Av. İsmail Aydın, mübarek üç ayların başlangıcı ve Regaip Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

İsmail Aydın’dan Üç Aylar ve Kandil Mesajı
banner98
Mesajında bu mübarek zaman dilimini fırsat bilerek, çekişmeleri ve kırgınlıkları, şahsi menfaat hesaplarını bir tarafa bırakıp, yüce dinimizin bizden istediği, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına gayret gösterilmesini isteyen Milletvekili Aydın,“Bütün İslam aleminin mübarek Regaip Kandilini ve Üç Aylarını tebrik ediyorum” dedi.

Aydın, yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi: “Kandiller insanlarımızın kalplerini birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve dayanışma duygularını arttıran, ruh dünyalarının aydınlanmasına vesile olan çok özel gecelerdir. İslam dininde mübarek sayılan Üç Aylar’ın müjdecisi olan Regaib Kandili’nin de bu anlamda, toplum hayatımızda çok özel bir önemi ve vazgeçilmez bir yeri vardır. İnsanlarımızın, Yaradan’a daha derin bir şükür imkânı bulacağı bu özel gecede, muhabbetin, sohbetin, kaynaşmanın artmasını temenni ediyorum. Millet olarak, mübarek üç ayların manevi sofrasına ve bereket iklimine açılan bir kapı olan Regaib Kandiline erişmenin mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz. Regaib kandili; başta mübarek Ramazan olmak üzere üç ayların da habercisidir. Bu aylar öncelikle kendi iç huzurumuz, sonra da toplumsal huzur, barış, kardeşlik ve dayanışma duygularının
pekiştirilmesi açısından çok önemlidir. Regaib kandilinin de bu anlamda, toplum hayatımızda çok özel bir önemi ve vazgeçilmez bir yeri vardır. Müslümanların, Yüce Allah’a daha derin bir şükür imkânı bulacağı bu özel gecede, milletimiz için muhabbetin, sohbetin, samimiyetin, kaynaşmanın artmasını temenni ediyorum. Bu duygular içinde bütün İslam âleminin ve hemşerilerimin Regaib kandilini tebrik ediyor; bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayra vesile olmasını diliyorum.” 
Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2017, 13:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0