İNEGÖL BELEDİYE BAŞKANI ALİNUR AKTAŞ'TAN ESNAFA ZİYARET !

Seçim çalışmalarına hızla devam eden AK Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Metal İşleri Bölümü'nde esnaflarla bir araya geldi.

İNEGÖL BELEDİYE BAŞKANI ALİNUR AKTAŞ'TAN ESNAFA ZİYARET !
banner98
Seçim çalışmalarına hızla devam eden AK Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Metal İşleri Bölümü'nde esnaflarla bir araya geldi.
Tahtaköprü Belediye Başkanı Eşref Yiğit ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte Metal İşleri Bölümü'ndeki esnafları ziyaret eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Akşamları oda, dernek ve spor kulüpleri ziyaretleri yaparken gündüzleri de esnaf ziyaretlerine başladık. Tabi seçimin artık son 30 günü. Esnafımıza selam veriyoruz. Bu arada gezerken bazen problemler, mahalleyle alakalı sıkıntılar oluyor. Onları arkadaşlara not ettiriyoruz ve konuyla ilgileniyoruz. Zaten 10 yıldır milletin içinde olduğumuz için, bir sıkıntımız yok. Sağolsun milletimiz bizi hüsnü kabulle karşılıyor. Şu problem oluyor belki, herkes çay içmemizi arzu ediyor. Belki çay içmek için vakit ayıramıyoruz ama şunu söyleyebilirim ki, esnafta cidden işleriyle alakalı kış sürecine rağmen hiçte fena değil. Yalnız 17 Aralık’tan esnaf ciddi şekilde etkilenmiş. Ve 17 Aralık olaylarından dolayı müthiş bir öfke var, açıkçası bu dönen olaylarla alakalı AK Parti ve Tayyip Erdoğan’ı ciddi bir sahiplenme olduğunu görüyoruz. 15-20 gündür de bu 17 Aralık’ın etkilerinin gittiğini söylüyorlar ama bir taraftan da uyduruk ses kasetleriyle alakalı etkilenme azda olsa söz konusu. Yani etkilenmişlik derken, milletin ‘piyasaya bir etkisi olur mu?’ diye bir kaygıları var. Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, metal sanayi sitesinden insanlar genelde güzel şeyler söylüyor. Ortamda da görüldüğü gibi herkes çalışıyor” dedi.
PARTİMİZİN İNEGÖL’DE 25 BİN CİVARINDA ÜYESİ VAR
Basın mensuplarının ‘Üye çalışmaları ne durumda? Diğer partiler seçim ziyaretlerinde gittikleri yerde üye çalışmaları yaparken, AK Parti’de bu neden yok?’ sorusuna cevap veren Aktaş, “Biz bunları akşam programlarında yapıyoruz. Veyahut kadın kolları evlerde, köylerde yapıyorlar. Zaten partilerin üye sayısı belli. AK Partinin şuan İnegöl’de 25 bin civarında üyesi var. AK Partinin zaten doğal olarak bir üye organizasyonu var. Ama biz özellikle esnaf gezilerinde üye organizasyonu yapmıyoruz” diye konuştu.
KENDİ YORUMUDUR, DOĞAL KARŞILIYORUM
Saadet Partisi SP Belediye Başkan Adayı Salih Berber'in, yap-boz belediyeciliğe yapılıyor iddialarının sorulması üzerine Aktaş, “Bir kere 2 milyon liralık bir masraf yapılmadı. Orada sadece bir yeşil çim saha yapılmıştı. Şimdi o yapıldı da kaç milyon liraya mal olan hastane binası yapıldı. Yani bir de yapılan uygulamanın ikisi arasında ki kıyasa bakmak lazım. Nihayetinde orada bir İnegöl’ün gelecek 50 yılına damga vuracak, sağlıkla alakalı merkez üssü olacak bir hastane yapıyoruz. Orada 80-100 milyon liraya mal olan bir hastane yaparken, 300-500 bin liraya yaptığımız çim saha için mi ayağımıza gelen fırsatı kaçıracağız. Kendi yorumudur. Doğal karşılıyorum ama cevap vermek durumunda da değilim” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2014, 18:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0