“BAŞKANIM BENİ EVLENDİRİN”

Osmangazi Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Mustafa Dündar, seçmenin nabzını sokakta tutarken, birbirinden ilginç isteklerle de karşılaşıyor.

“BAŞKANIM BENİ EVLENDİRİN”
banner98
Osmangazi Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Mustafa Dündar, seçmenin nabzını sokakta tutarken, birbirinden ilginç isteklerle de karşılaşıyor. Osmangazi’de yaşayan herkesin mutluluğu için mücadele eden Dündar, yanına gelen yaşlı bir amcanın kendisini evlendirmesini istemesi üzerine büyük şaşkınlık yaşadı.
Seçim çalışmaları kapsamında mahalle gezilerine devam eden Osmangazi Belediye Başkanı Dündar, Panayır ve Doğanevler mahallerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Doğanevler Mahallesi’ne yaptırılan pazar yerini dolaşan Dündar, pazarcı esnafı tarafından dualarla karşılandı. Pazar yerinin yapılmasının ardından büyük bir çileden kurtulduklarını ifade eden pazarcılar, Dündar’a teşekkürlerini sundu.
Doğanevler Mahallesi’nin ardından Panayır Mahallesi’nin sokaklarında ziyaretlerine devam eden Mustafa Dündar, 7’den 70’e herkesin başkanı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Çocukları hediye ettiği oyuncaklarla, gençleri ise yaptırdığı spor kompleksleri ile mutlu eden Dündar, yaşlıların isteklerine de kulak veriyor. Yaşlı vatandaşların sıkıntılarını dinleyen ve dertlerine derman olan Dündar, Panayır’da yanına gelen 75 yaşındaki Abdurrahman Kara’nın isteği karşısında ise büyük bir şaşkınlık yaşadı. 9 yıldır dul olduğunu söyleyen Kara, başkandan kendisini evlendirmesini istedi.
Dündar, mahalle gezilerinin ardından Panayır Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını yaptı.
Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2014, 18:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0