Hikmet Şahin'i Unutmadı!

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necati Şahin eşi Leyla Şahin ve CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli ile birlikte Büyükşehir eski Belediye Başkanı Hikmet Şahin’in eşi Neriman Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Necati Şahin, Hikmet Şahin’in mezarını da ziyaret ederek dua etti.

Hikmet Şahin'i Unutmadı!
banner98

2009 yılında vefat eden İnegöl ve Bursa Büyükşehir eski Belediye Başkanı Hikmet Şahin’in İnegöl’deki evini ziyaret eden Necati Şahin, Hikmet Şahin’in Bursa’ya önemli hizmetlerde bulunduğunu belirtti.

Hikmet Şahin’in İnegöl Belediye Başkanı olduğu 1995 yılında kendisi de İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Başkanı iken Belediye ile yapı denetim protokolü yaptıklarını hatırlatan Necati Şahin, “İşbirliğine, yeniliklere açık bir insandı. Talihsiz şekilde zamansız kaybettiğimiz Hikmet Şahin, İnegöl ve Bursa’ya önemli hizmetlerde bulundu. Hak etmediği bir muamele ile karşılaştı. İnegöl ve Bursa halkının kalbinde yer etti. Kendisini rahmet ve saygıyla anıyorum” dedi.


Neriman Şahin’e yarım saat kadar konuk olan Necati Şahin ve eşi Leyla Şahin, CHP’lilerle birlikte daha sonra Hikmet Şahin’in mezarını da ziyaret ederek dua ettiler.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2014, 08:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0