GELECEĞİN MUCİTLERİ OSMANGAZİ'DE YETİŞİYOR

BURSA – Bursa Özel Osmangazi Koleji 6.sını düzenlediği bilim fuarını açtı. 75 standın yer aldığı fuarda öğrenciler projeleriyle göz doldurdu.

GELECEĞİN MUCİTLERİ OSMANGAZİ'DE YETİŞİYOR
banner98
 Yaklaşık 120 öğrencinin, fen bilimleri, Türkçe, sosyal bilimler ve bilgisayar alanlarında bilgi ve yeteneklerini sergiledikleri fuarın açılışına, Özel Osmangazi Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıldağ, Özel Osmangazi Okulları Müdürü Ömür Çolpan, idari yöneticiler ile birlikte çok veli ve öğrenci katıldı. 75 projenin yer aldığı fuarda, öğrencilerin projeleri büyük beğeni kazandı. Fuarın yanı sıra yapılan deney gösterileri de ilgiyle takip edildi.

“BİLİME SON DERECE ÖNEM VERİYORUZ”

Fuarın açılışında konuşan Özel Osmangazi Okulları Müdürü Ömür Çolpan, okul olarak bilime son derece önem verdiklerini dile getirdi. Çolpan, “Bugün burada gencecik, pırıl pırıl beyinlerin hayata geçirdikleri projeleri görmekten gurur duyuyorum. 6.sını gerçekleştirdiğimiz bu fuarda emeği geçen tüm öğrencilerime ve öğretmenlerime teşekkür ediyorum” dedi.

Dersleri daha ilgi çekici hale getirmek için uğraştıklarını söyleyen Çolpan, “Öğretmenlerimiz laboratuvar deneylerini ön plana çıkararak, dersleri görsellerle daha canlı hale getirerek ve yaşayarak öğrencilerimizin derslerde daha da verimli olmalarını sağlamaya çalışıyor” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2018, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0