banner102

“DAHA İYİYE, EN İYİYE” SÖZÜ

Perakende sektörünün “Öncüsü ve Sözcüsü” olmayı hedefleyen ve bu konuda istikrarla çalışmalarını sürdüren Onur Market 2017’nin 3. çeyrek toplantısını 24 Ekim’de İstanbul gerçekleştirdi.

“DAHA İYİYE,  EN İYİYE” SÖZÜ
 Crowne Plaza Florya’da düzenlenen organizasyonda 2017 yılının 3. çeyrek dönem değerlendirilmesi yapılırken, 4. çeyrek dönem ana hedefleri görüşüldü.

 

Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Özen açılış konuşmasında “Ruhumuzdaki iş aşkı ve disiplin sürecini koruyacağız” dedi. Toplantı departmanların, grup direktörlerinin,  müdür ve yöneticilerin 2017 yılı 3. çeyrekte gerçekleştirdikleri iş sunuşları ve 4. Çeyrek için planladıkları hedeflerin sunumlarıyla devam etti.

 

Toplantının konuk konuşmacısı ise Coca-Cola İçecek Genel Müdürü Turgay Keskin oldu. Keskin’in 5+3 sunumuyla ‘’Karmaşık Dünyada Başarı’’ ya giden yolu kendine has yorumu ile anlatışı salonda keyifli bir ambiyans yarattı. Tugay Keskin’in plaketini Perakende Grup Başkan Yardımcısı Erdal Tüfekçi takdim verdi.

 

Toplantının kapanış konuşmalarında Perakende Grup Başkanı Cemal Özen ve Grup Başkanları Erdal Tüfekçi, Metin Günay, Vedat Erdem söz aldı.

 

Perakende Grup Başkanı Cemal Özen,  Onur Market’in topluma ve perakende dünyasına mal olmuş, sektörde işini iyi yapan ve ülkenin en önemli perakende şirketlerinden biri olduğunu bundan sonrada sağlam adımlarla ilerlemeye devam edeceklerini söyledi.

 

Tüm operasyonlarını alışverişçi algısının beğeni ve kolaylığına sunacaklarını ifade eden Cemal Özen, şu anki hazırlıklarının ‘’Yarının Perakendecisi’’ olma yolunda olduğunu ve  ‘’ Daha İyiye, En İyiye ‘’ varmak için çalışacaklarının sözünü verdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2017, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0