Çiçekli Mahallesi İznik Protokolünü Ağırladı

Geçtiğimiz yıl "Ulema Yuvası İznik'de Kıraathane Sohbetleri" adı altında İznik Kaymakamlığı ve İznik Belediye Başkanlığı koordinasyonu ile başlatılan Mahalle, Halk Toplantıların on dördüncüsü çiçekli mahallesinde gerçekleşti.

Çiçekli Mahallesi İznik Protokolünü Ağırladı
banner98
 Halk toplantılarında vatandaşlar ile bir araya gelerek devlet ve millet kaynaşmasının en güzel örneğini ortaya koyan başta İlçe Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ve Belediye Başkanı Osman Sargın’ın yanı sıra katılan kurum ve daire amirleri vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.

 

14. durağında Çiçekli Mahallesi’nde gerçekleşen halk toplantısına İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, Garnizon Komutanı binbaşı Fırat Toprak, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun ve Mehmet Hıştıroğlu, Sağlık Grup Başkanı  Derya Deniz, İlçe Tarım Müdürü Levent Kurtaraner, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Semerci, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Ablak, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Faruk Demircan,  Çiçekli Mahallesi Muhtarı Hasan Yakşi ve  belediye daire amirlerinin yanı sıra çiçekli Mahallesi sakinleri katıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasını ev sahibi olan Çiçekli Mahallesi Hasan Yakşi yaptı. Yakşi konuşmasında “Öncelikler herkese hayırlı akşamlar diliyorum. Bu akşam bizleri ziyaretleriyle devlet ve millet kaynaşmasını yaşatan değerli misafirlerimize sizlerin adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Çiçekli Mahallesi’nin yanı sıra, kırsala yaptıkları ve yapılacak olan çalışmaları anlatan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın burada yaptığı konuşmada " Sayın Kaymakamım çok değerli hemşerilerim öncelikle hepinize hayırlı akşamlar diliyorum. Bu akşam siz değerli Çiçekli hemşerilerimizin dilek, istek ve şikâyetlerini dinlemek için devletimizin tüm kademeleriyle buradayız. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Allah bereketli bir yıl geçirmemizi nasip eylesin inşallah. Bu programları biz mahalle ve taşra mahallerimizde yapmaya çalışıyoruz. Yaklaşık bir yıldan beri tüm daire amirlerimizle birlikte mahallelere gidiyoruz. Sıkıntıları bire bir ilgili birim müdürlerine aktarsınlar diye program hazırladık. Aynı zamanda da İznik Kaymakamlığımızla böyle köylere gittiğimiz zamanda kitaplar dağıtıp, okumaya yönlendirmeye çalışıyoruz. Kitapta dağıtıyoruz. Eğer o köyün kitaplığa ihtiyacı var ise İznik Belediyesi de kitaplığını kurmuş oluyoruz. Böylesine bir çalışma ile temel amacımız birlik ve beraberliğimizi pekiştirmektir. Resmi kurumlar ile halk ile iç içe olmasıdır. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum. Cenabı hak bizi sizden , sizi de bizlerden ayırmasın inşallah" dedi.

 

Gecede birlik ve beraberliğin önemine değinen İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan “Çok değerli hemşerilerimiz devlet ve millet kaynaşmasının en güzel örneklerinden birini daha bu akşam çiçekli mahallemizde icra ediyoruz. Aşağı yukarı bir seneyi geçti akşam toplantıları şeklinde böyle kıraathanelerde vatandaşımızın da günlük işlerini tamamlayıp dinlenme yerlerinde kıraathanelerde ziyaret edip hasbıhal ediyoruz. Karşılıklı değerlendirme , bilgi alışverişinde  bulunuyoruz. Devlet vatandaş kaynaşması ve buluşmasına ilçe ölçeğinde katkı sağlama gayesi ile hizmet etmeye çalışıyoruz" dedi.

Mahalle toplantısı konuşmaların ardından Çiçekli Mahallesi sakinleri ile protokol arasında soru cevap şeklinde devam ederken, vatandaşların dilek, istek ve şikâyetleri de ilgili birimler tarafından not edildi. Kaymakam ve Belediye Başkanı Çiçekli kitaplığına kitap hediye ettikten sonra program yapılan dua ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2017, 13:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0