Bursalı vekiller Avustralya yolcusu

AK Parti Bursa Milletvekili, Anayasa ve KİT Komisyonu Üyesi Zekeriya Birkan ve AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın seçim çalışmalarını yürütmek üzere Avustralya'ya gittiler.

Bursalı vekiller Avustralya yolcusu
banner98
 AK Parti Bursa Milletvekilleri Zekeriya Birkan ve İsmail Aydın, AK Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından yapılan görevlendirme sonrası 22 saatlik uçak yolculuğunun ardından Avustralya'ya gittiler. Yaklaşık on günlük süreçte çalışmalarda bulunacak ve etkinliklere katılacak olan Birkan Victoria eyaletinin başkenti Melbourne'e giderken Aydın ise Yeni Güney Galler eyaletinin başkenti Sidney'e gitti.

HER ZAMAN PARTİMİZİN HİZMETİNDEYİZ

Zekeriya Birkan Avustralya yolculuğuna çıkmadan önce yaptığı açıklamada, "Biz partimizin her zaman hizmetindeyiz. Biz AK Parti'ye sadece bir siyasi parti gözüyle bakmıyoruz. AK Parti bizim davamız. Nasıl iki dönem TBMM'de ülkeme hizmet ettiysem bundan sonra da partimiz tarafından nerede görev verilirse orada olacağım. Bugün de AK Parti Genel Merkezi Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından 24 Haziran seçimleri çalışması kapsamında 22 saatlik bir yolculuk sonrası Avustralya'ya gidiyoruz ve çalışmalarımıza orada devam edeceğiz." dedi. İsmail Aydın ise yaptığı açıklamada, "AK Parti Genel Merkezi tarafından bizlere verilen her görevi yapmaya hazırız. Bizler partimizin birer neferiyiz. Bugün de yurtdışında seçim çalışmalarını yürütmek üzere Avustralya'ya gidiyoruz. Sidney'de çalışmalarımızı yürüteceğiz." diye konuştu

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2018, 13:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0