Buçad,Hedeflerine Emin Adımlarla İlerliyor

Geçtiğimiz aylarda kurularak, faaliyetlerine resmi olarak başlayan Bilgide ve Uygulamada Çeşitliliği Destekleme Derneği (BUÇAD), Aile ve Sosyal Politikalar Bursa İl Müdürlüğü görevine atanan Şevket Barca’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Buçad,Hedeflerine Emin Adımlarla İlerliyor
banner98
 Ziyarette konuşan BUÇAD Yönetim Kurulu Başkanı Başak Yeğin Biçer, “Çeşitliliğin zenginlik olduğu algısını oluşturmak istiyoruz” dedi.

BUÇAD Yönetim Kurulu Başkanı Başak Yeğin Biçer ve Genel Sekreter Çiğdem Önal tarafından gerçekleştirilen ziyarette, BUÇAD’ın hedefleri ve iki kurum arasında yapılabilecek işbirliği önerileri ele alındı.

Önyargıların olmadığı bir toplum…

Farklılıklar ve çeşitliliklerin iş hayatındaki önemine dikkat çeken Başak Yeğin Biçer, “Farklılıkların doğru ve etkin yönetildiğinde işyerlerine ve topluma değer katacağını düşünerek çıktığımız bu yolda insanların bakış açısını bu yöne çevirmek istiyoruz. Bu doğrultuda önyargıların olmadığı bir toplumun oluşması için çalışmalar ve projeler hazırlıyoruz” şeklinde konuştu.

FED…

Dernek olarak en büyük amaçlarından birinin çeşitliliği fırsata çevirmek olduğunu da ifade eden Biçer, önümüzdeki dönemde gerçekleştirecekleri Farklılıklar Engel Değil (FED) projesi ile ilgili de bilgiler verdi. FED Projesi ile çalışanların kendilerini işyerlerine ait hissetmelerini hedeflediklerini sözlerine ekleyen Biçer, bu aidiyet duygusunun oluşması için işyerlerini engelsiz konuma getirmeyi amaçladıklarını da söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aile ve Sosyal Politikalar Bursa İl Müdürü Şevket Barca ise, böyle bir derneğin kurulmasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, her türlü işbirliğine açık olduklarını söyledi.

BUÇAD’ın Türkiye’de önemli bir ihtiyacı gidereceğine inandığını da vurgulayan Barca, “Kurum olarak, BUÇAD’ın her çalışmasını ve projesini gönülden destekliyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2014, 10:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0