Balkansiad Heyeti Mudanya Kaymakamını Ağırladı

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği, BALKANSİAD, 15 Ekim Çarşamba günü, Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi’yi ağırladı.

Balkansiad Heyeti Mudanya Kaymakamını Ağırladı
banner98
 BALKANSİAD merkez toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Onur ve Yönetim Kurulu Üyeleri ev sahipliği yaptı. Toplantıya ayrıca BALKANTÜRK Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Naci Şahin de katıldı.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Onur, Mudanya’daki başarılı çalışmalarından dolayı Kaymakam Orhan Çiftçi’yi kutlarken, “Mudanya, Bursa için stratejik öneme sahip bir ilçe. Gelişim hızı, coğrafi ve doğal nitelikleri göz önüne alındığında Mudanya’nın gelecekte daha da önemli bir bölge olacağını görüyoruz. BALKANSİAD olarak kurduğumuz eğitim vakfı ile bu bölgeyi yatırım alanı olarak seçtik ve üniversitemizi Mudanya’da belirlediğimiz lokasyonda faaliyete geçireceğiz. Bu noktada ortak çalışmalar yürüttüğümüz kamu kurumlarının konuya ilgisi ve desteği bizler için son derece önemli” ifadelerini kullandı.
      
Çiftçi, “Desteğe Hazırız”

BALKANSİAD’ın Bursa’da başarılı çalışmalara imza attığını belirten Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, “Mudanya, Bursa’nın kapısıdır. Mudanya’nın gelişmesi için gerçekleştirilen her çalışmanın yayında yer alıyoruz ve almaya da devam edeceğiz. Sizlerin çalışmaları için de elimizden gelen desteği vermeye hazırız” ifadelerini kullandığı konuşmasında ev sahipliğinde gösterilen nezakete, ayrıca teşekkür ettiğini vurguladı.BALKANSİAD ve BALKANTÜRK Eğitim Vakfı projeleri hakkında gerçekleştirilen toplantıda Mudanya’ya yönelik çalışmalar da gündeme geldi. Karşılıklı görüş alışverişinin gerçekleştirildiği ve önemli fikirlerin doğduğu toplantıda işbirliği kararına varıldı. Yaklaşık iki saat süren toplantı hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu. 
Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2014, 10:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0