Altepe’ye ‘Yılın En Başarılı Belediye Başkanı’ ödülü

Bursa’ya yatırımlarıyla değer katan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Orhangazi’de 5 bin vatandaşın görüşleriyle ‘Yılın En Başarılı Belediye Başkanı’ seçildi.

Altepe’ye ‘Yılın En Başarılı Belediye Başkanı’ ödülü
banner98
 Orhangazi’de faaliyet gösteren Egemen Gazetesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen ‘2013 Yılının Enleri’ ödül töreni, Orhangazi Alemdar Kır Düğün Bahçesi’nde gerçekleştirildi. Bursa ve Orhangazi’de siyaset, spor, edebiyat, sanat, medya ve spor camialarının seçkin simalarını bir araya getiren tören, renkli anlara imza attı.


Orhangazi’de yaklaşık 8 aydır faaliyet gösteren Egemen Gazetesi’nin hem okurlarından alınan görüşlerle hem de ilçe genelinde yaklaşık 5 bin kişinin katılımıyla yaptırılan anket sonuçlarına göre belirlenen ‘Yılın En Başarılı Belediye Başkanı’ ödülü, Bursa’ya yatırımlarıyla değer katan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin oldu. Başkan Altepe, ‘Yılın En Başarılı Belediye Başkanı’ ödülünü Egemen Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatih Yüce’nin elinden aldı. Törende, farklı kategorilerde 25 ödül sahiplerini buldu.

Başarının haklı gururu

Bursa’ya hizmete gönül verdiğini anlatan ve ‘Yılın En Başarılı Belediye Başkanı’ ödülünün de kendisini gururlandırdığını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Devir kentlerin yüzyılı. Büyükşehir Belediyesi olarak bizler, Bursa’nın her alanda gelişmesi, kalkınması, öncü ve lider bir kent olmasını hedefliyoruz. Bursa şu anda en çok sözü edilen, medyada hakkında en çok haberin yer aldığı kentlerin başında geliyor. Bu kente değer kazandırmak bir onurdur” diye konuştu.
Başkan Altepe, kent merkezinin yanı sıra ilçelerde de çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayarak, Orhangazi’nin yanında olduklarını belirtti.

Büyükşehir Orhangazi’nin de yanında

Büyükşehir Belediyesi’nin sınırlarının genişlemesiyle Bursa’daki her hizmetten Orhangazi’nin de yararlanacağını kaydeden Başkan Altepe, “Orhangazi’yi geleceğe taşıyacak yatırımlarımıza devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak Orhangazi’nin yanındayız, hep birlikte kısa sürede önemli işlere imza atacağız” dedi.


Altepe, Orhangazi’nin turizminden, Gedelek turşusuna, tarımından çevre yatırımlarına kadar her konusuyla Büyükşehir’in gündeminde olduğunu dile getirerek, “Orhangazi’de kalkınma hızlı olacak. Bursa olarak iddialıyız. Şimdiden kırsal bölgelerde yatırımlarımızı hayata geçiriyoruz. Büyükşehir sınırlarının genişlemesiyle kırsalda kalkınma daha da devam edecek” şeklinde konuştu.



Başkan Altepe, Orhangazi’deki yerel gazetelere başarı plaketlerini de takdim ederken, törenin sonunda ödül alan tüm katılımcılar hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Egemen Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatih Yüce de Egemen Gazetesi’nin onurlu duruşunu yayın yaşamı boyunca sürdüreceğine işaret ederek, bölgenin kalkınmasında emeği geçenlerin, okurların da önerileriyle ödüllendirildiğini ifade etti.


Orhangazi Belediye Başkanı İsmail Tartar ile milletvekilleri, siyasi parti ve il genel meclisi temsilcileri, sanat, edebiyat, medya, spor, sanayi ve çevre alanlarında faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlardan katılımcılar da törene yoğun ilgi gösterdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2013, 12:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0