Başkan Dündar Muhtarları Dinledi

Sukaypark tesislerinde düzenlenen yemekte mahalle muhtarları ile bir araya gelen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, son dört yılda Osmangazi’de yaşanan değişim ve gelişim sürecine verdikleri destek için muhtarlara teşekkür etti.

Başkan Dündar Muhtarları Dinledi
banner98
 Başkan yardımcıları Hasan Hüseyin Erdönmez, Halil Döner, Kenan Akan, Mehmet Çoban ve İsmail Selimoğlu ile, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini’nin de katıldığı toplantıda konuşan Başkan Mustafa Dündar, “Mahallesinde yaşadığı sıkıntıları rahatlıkla dile getirebilmesi için, mahalle muhtarlarımızla bu tür buluşmaları sık sık gerçekleştiriyoruz.


Muhtarlar, bizim vatandaşa daha iyi hizmet götürebilmemiz noktasındaki en önemli yardımcılarımız. Bu güne kadar birlikte hareket edip, Osmangazi’de çok başarılı işlere imza attık. Bundan sonra da bu birlikteliğin devamı için, bu gün yemek vesilesiyle bir araya gelip, onların sıkıntılarını dinlemek istedik. Bu güne kadar verdikleri destek için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Mustafa Dündar’ın konuşmasının ardından, mahallelerindeki sorunları dile getirmek için söz alan mahalle muhtarları, son 4 yıl içerisinde kendilerine verdiği destek için Başkan Dündar’a teşekkür ettiler. Yaklaşık 2 saat süren toplantı boyunca, muhtarların isteklerini tek tek dinleyen Başkan Dündar, bu tür buluşmaların bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2013, 12:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0