Aloft Bursa'da Seramik Heyecanı

Aloft Bursa’da düzenlenen seramik kursu yoğun ilgi gördü. El becerilerini seramik yaparak geliştiren seramik tutkunları, keyifli bir gece geçirdi.

Aloft Bursa'da Seramik Heyecanı
banner98
 Bursa’nın gözde otellerinden Aloft Bursa’da düzenlenen seramik şekillendirme etkinliğine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. NK Seramik Atölyesi ile Aloft Bursa işbirliğinde ücretsiz düzenlenen seramik kursunda seramiğin yapılışı, pişirilmesi, desenlerin verilmesi gibi bir çok konuyu öğrenen Bursalılar, hem el becerilerini geliştirdi, hem de eğlendi.
Aloft Bursa Halkla İlişkiler sorumlusu Pınar Çakar, insanların sanat ve müzik dallarında eğitim alması için bir takım etkinlikler gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Aloft Bursa olarak Bursalıların gerek sanat ve gerekse müzik dallarında eğitim alması için ücretsiz etkinlikler düzenliyoruz. Bu tür etkinliklerimiz 2015 yılı boyunca devam edecek. Bugün de seramik şekillendirme konusunda ücretsiz bir etkinliğimiz oldu. DJ okulu, dans dersleri, yazarlık, sinema ve fotoğraf çekimi gibi daha birçok etkinliği de gerçekleştireceğiz” dedi.
NK Seramik Atölyesi Müdürü Nermin Kamadan, Aloft Bursa’da seramik ile ilgili ilk defa bir work shoop etkinliği düzenlediklerini ifade ederek, “Bursa’da ilk defa yapılan etkinlikten dolayı gururluyuz. Bursalılar, ilk defa bu akşam seramikle tanışıyorlar. Seramiğin nasıl yapıldığını, seramik çamurunun nasıl şekilleneceğini, nasıl pişirildiğini öğreniyorlar. 50-55 kişilik bir katılım olmasından dolayı çok mutluyuz” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2015, 18:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0