Yıl-Mek'ten İşaret Dili Kursu

Hayata geçirdiği projeler ile sosyal belediyecilik anlayışına yeni bir anlam kazandıran Yıldırım Belediyesi, ücretsiz olarak vereceği işaret dili kursu ile Yıldırım’da bir ilke daha imza atıyor.

Yıl-Mek'ten İşaret Dili Kursu
banner98
 Yıldırım Meslek Edindirme Kursu’nda (YIL-MEK) ücretsiz olarak verilecek işaret dili kursu ile toplumun her kesimini kucaklayan bir yerel yönetim anlayışı sergilediklerini bir kez daha gösterdiklerini söyleyen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren hayata geçirdiğimiz projelerde özellikle engelli vatandaşlarımız gibi düşündük, onları anlamaya çalıştık. Bu kursumuz ile işitme engelli vatandaşlarımızla aramızdaki iletişim engelini ortadan kaldıracağız” dedi.
Yıldırım’a çağ atlatacak kentsel dönüşüm hamlesinde şehri yeniden inşa ederken engellileri düşüneceklerini de ifade eden Başkan Edebali, “Şehrimizi yeni baştan kurarken engellileri görmezden gelirsek bu bizi arzuladığımız medeniyete taşıyamaz. Bundan sonraki bütün çalışmalarımızda da engellilere uygun yaşama alanı oluşturmak için sosyal projeler üreteceğiz” diye konuştu.
Edebali, YIL-MEK’te ücretsiz verilecek işaret dili kursu kayıtlarının 12 Şubat tarihine kadar devam edeceğini söyledi.
Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2015, 17:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0