AK Parti Bursa milletvekili Zekeriya Birkan, Nilüfer'de vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti Bursa milletvekili Zekeriya Birkan, Nilüfer'de vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti Bursa milletvekili Zekeriya Birkan, Nilüfer'de vatandaşlarla bir araya geldi
banner98
 AK Parti Bursa Milletvekili Anayasa ve KİT Komisyonu üyesi Zekeriya Birkan Nilüfer'de vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Ufuk Ay ile birlikte Tahtalı, Kayapa ve Hasanağa mahallelerini ziyaret eden Birkan vatandaşların sorunlarıyla tek tek ilgilendi.

AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Ufuk Ay ve ilçe teşkilatı ile birlikte Tahtalı, Kayapa ve Hasanağa mahallelerini ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ziyaretlerde Birkan, tüm vatandaşlarla tek tek ilgilendi. Vekil Birkan ve beraberindeki heyetin ilk durağı Tahtalı Mahallesi oldu. Mahalle esnafını ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Zekeriya Birkan daha sonra mahalleli ile oturup sohbet etti. Mahalleliden gelen doğalgaz beklentisi hakkında konuşan Birkan, "Biz AK Parti olarak göreve geldiğimizden beri her yere doğalgaz yatırımlarını götürdük ve götürmeye de devam ediyoruz. Bursa'nın büyük bölümüne doğalgaz altyapımız hali hazırda mevcut duruma geldi. İnşallah en kısa zamanda Tahtalı Mahallemiz de doğalgaza kavuşacak. Bununla ilgili gerekli görüşmeleri yapıyoruz" dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Ufuk Ay ve Nilüfer ilçe teşkilatının bir sonraki durağı Kayapa Mahallesi oldu. Her zaman halkın yanında ve arasında olduklarını dile getiren Birkan'ı mahalleli de yalnız bırakmadı. Mahalleliyle sohbetleri sırasında ekonomik veriler hakkında bilgiler veren  Vekil Birkan şunları söyledi. "Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde ülkemizin büyüme oranları açıklandı. Ülkemizin etrafındaki sorunlara rağmen, müttefikimiz olarak görünen ya da bizim tarafımızdaymış gibi görünüp arkamızdan iş çeviren ve her türlü oyunu yapan ülkelere rağmen yüzde 7.4'lük rekor bir büyüme hızı yakaladık. Aynı zamanda ihracatta da tüm zamanların rekorunu kırdık. Bunu nasıl yaptık tabi ki sizlerin sayesinde. Çok çalıştık, başardık. Daha çok çalışacağız ve daha da iyi rakamlar yakalayacağız. Burada sizlerin de emeği çok büyük. Ülkemizin en büyük ekonomik güçlerinden biri olan ilimizin de ekonomik anlamda en önemli yerleri arasında Kayapa ve Hasanağa'da da sanayi sitelerimiz ve fabrikalarımız da bulunmaktadır. Bu yüzden sizlere ne kadar teşekkür etsek az." şeklinde konuştu.

Milletvekili Zekeriya Birkan ve İlçe Başkanı Ufuk Ay'ın son programı ise Hasanağa Mahallesi oldu. Kayapa ve Hasanağa bölgesinin yol ile ilgili sıkıntılarının olduğunu bildiklerini ve en kısa sürede çözüme kavuşacağını söyleyen Birkan, "Bu bölgede sanayi ile birlikte yoğun bir trafik olduğunu biliyoruz. İlgili kurumlar ile görüşüyoruz ve bu sorunu en kısa sürede ortadan kaldırmak istiyoruz. Ekonomik anlamda şehrimizin önemli sanayi kuruluşlarının da bulunduğu bölgemizin yollarını inşallah en kısa süre zarfında düzenlemek ve bölgeye yakışır hale getirmek istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Ziyaretler sırasında kendisine eşlik eden AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Ufuk Ay ve yönetimine de teşekkür eden Zekeriya Birkan ve beraberindeki heyet gece geç saatlerde programlarını tamamladılar.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018, 12:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0