Engelli Yaşlı Adamı Dolandıran Zanlı Yakalandı !

Adana'da engelli yaşlı adamın, içinde 220 lira parası bulunan cüzdanını alıp kaçan şahıs yakalandı.Edinilen bilgiye göre olay, merkez Sarıçam ilçesi Hacı Sabancı Organize Sanayi girişinde meydana geldi. İddiaya göre engelli 77 yaşındaki...

Engelli Yaşlı Adamı Dolandıran Zanlı Yakalandı !
banner98
Adana'da engelli yaşlı adamın, içinde 220 lira parası bulunan cüzdanını alıp kaçan şahıs yakalandı.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Sarıçam ilçesi Hacı Sabancı Organize Sanayi girişinde meydana geldi. İddiaya göre engelli 77 yaşındaki Mehmet Hızlı, Hacı Sabancı Organize Sanayii'nde bir işini hallettikten sonra girişe gelerek D-400 karayolunda toplu taşıma aracı beklemeye başladı. Bu arada motosiklet ile gelen Ekrem Ö. (36), "Amca burada ne bekliyorsun gel seni götüreyim" dedi.
Engelli adam motosiklete binmek istedi ancak binemeyince Ekrem Ö. ona yardım ederek bindirmek istedi. Bu arada Ekrem Ö. yaşlı adamın cebindeki cüzdanını aldı. Yaşlı adam ise fark etmedi. Ekrem Ö. bir süre daha yaşlı adamı motosiklete bindirmek için uğraştı ancak olmayınca cüzdanı da aldığı için yaşlı adamı bırakıp gitti. Yaşlı adam bir süre dolmuş beklemeye devam etti. Dolmuş gelip bindiğinde ise para vermek istedi ancak cüzdanını bulamadı. Bunun üzerine hemen 155'i arayarak dolandırıldığı ihbarında bulundu. Polis olay yerine gelerek yaşlı adamın ifadesini aldı. Yaşlı adam kendisine yardım etmek isteyen motosikletli kişinin içinde 220 lirası olan cüzdanını çaldığını söyleyip zanlının eşkalini verdi. Polis yaptığı araştırmada önce Güzelevler Mahallesi'nde motosikleti daha sonra da zanlıyı buldu. Zanlı Ekrem Ö., emniyete getirilerek sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0