Dadaş'ın Gurur Gününde " Gerçek" Ziyaret !

Saadet Partisi Osmangazi Belediye başkan adayı Gökhan Gerçek ve Osmangazi İlçe Yönetimi, Erzurumlular Derneği Yardımlaşma ve dayanışma Derneği Panayır Şubesi tarafından konuk edildi.

Dadaş'ın Gurur Gününde
banner98

Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 96.cı yıl (12 Mart 1918 ) kutlaması dolayısıyla Yapılan ziyaret toplantısında  konuşan Gökhan Gerçek, Erzurum’un kurtuluşunda Şehit olan ecdadımızın hepsine Allah rahmet eylesin, makamları cennet olsun dedi."  

Erzurum’lular derneğinde çalışmalarını da anlatan Saadet Partisi Osmangazi Belediye başkan adayı Gökhan Gerçek, projeleri hakkında bilgi vererek, Vatandaşlarımızın rahat nefes alabilecekleri yaşam ortamını temin edecek çalışmalar yapacağız diyerek ‘’Projelerimizi üretirken merkeze insan unsurunu koyarak çalışma yaptık. Göreve geldiğimizde de, yapılması gerekenleri dernekler, sivil toplum kuruluşları ve halk meclislerinin görüşlerini alarak belirleyeceğiz dedi.

Saadet Partisi olarak önümüzdeki 30 Mart'ta yapılacak seçimler de Erzurum'lu hemşerilerimizin bu destek vermelerini bekliyoruz’’ dedi.Program sonunda Şehitler için Kur’an okunup dua edildi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2014, 11:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0