Sağlam’dan Açıklama

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, takımın son durumunu ve kendisi ile ilgili Trabzonspor’a gidecek haberleri konusunda açıklık getirdi.Sağlam, Eskişehirspor’un resmi televizyon kanalı Eses.TV’ye yaptığı açıklamalarda,...

Sağlam’dan Açıklama
banner98
Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, takımın son durumunu ve kendisi ile ilgili Trabzonspor’a gidecek haberleri konusunda açıklık getirdi.
Sağlam, Eskişehirspor’un resmi televizyon kanalı Eses.TV’ye yaptığı açıklamalarda, geçen sene de takımdan ayrılacağı yönünde haberler çıktığını hatırlattı. Ertuğrul Sağlam, "Ben mukaveleli bir antrenörüm, mukavelem devam ediyor. Benim bir yapım var, sözüm var. Öldürseniz de sözümüzü yemeyiz. Bir takımı bırakıp bir yere giymek kitabımızda yazmaz. Taraftarlarımızın bunlara itibar etmesinler.Trabzonspor bu ülkede iyi geçmişi olan güzide kulüplerimizden bir tanesi. Onların da değerli başkan ve yöneticileri var. Onlar da bir antrenöre ne zaman ne şekilde teklif yapacağını çok iyi bilirler. Bizim de mukavelemiz devam ettiği için böyle bir haberin aslının olmadığını bir kere daha söyleyip, görevimin başında olduğumu, Eskişehirspor’da olmaktan çok mutlu ve huzurlu olduğumu belirtmek istedim" dedi.
BURSASPOR MAÇI ÖNEMLİ
Bu hafta yapılacak olan Bursaspor maçı ile ilgili konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Bursaspor iyi bir takım iyi bir kadroları var. Beklentilerinin altında kaldılar puan olarak. Bizim durumumuz da belli. Güzel şeyler yapan pozisyon üreten ama şansızlığa denk gelen bir takımımız. Maalesef ligin tepesinde olabilirdik. Oyunumuza baktığımızda gelecek adına bizi umutlandırıyor. Gençlerbirliği, Rize maçında yediğimiz ilk gole baktığımızda belki ligde bir daha böyle gol olmayacaktır ama bize denk geldi. Çalışıyoruz, hata yapıyoruz, genç kadromuz var, ama inşallah bu hataları daha azaltıp daha kaliteli takım olmak için mücadele ediyoruz. Deplasman maçı oynayacağız. Endişemiz yok gelecek adına. Bir an önce puanlar alıp ligi de üst sıralara çıkmamız gerekiyor. Bursaspor için de bizim için de önemli. Kaybettiğimiz puanları telafi etmek için mücadele edeceğiz. İyi bir maç olacaktır. Futbolun olumsuzlukların yaşanmadığı güzel bir futbolun gerçekleşeceği bir maç olacaktır. İki komşu şehri arasında geçmiş zamanlarındaki olumsuzlukları yaşanmamasını temenni ediyoruz" diye konuştu.
RADİKAL DEĞİŞİKLİK YAPMAM
Sistemle ile ilgili soruyu yanıtlayan Sağlam şunları söyledi:
"Aslında ofansif anlamda üretken bir takım haline geldik. Son vuruşları yapıyoruz, son vuruşlarda direklerden dönüyoruz. Şanssız bir dönem yaşıyoruz. Biz daha iyi çalışacağız, girdiğimiz pozisyonlara iyi vuruşları daha yükseğe çıkacağız. Defansif anlamda hatalar yapıyoruz ama herkes hata yapıyor. Türkiyenin en iyi takımlarına baktığınızda onlarda yapıyor. Tecrübeli, tecrübesiz oyuncularda hata yapıyor. devamlılık ana şartıdır. Değişiklikler muhakkak olur ama radikal değişiklikler yapmaya gerek yok."
Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2014, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0