İvana Miloş Artık Bursa'da

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol takımı, yeni transferleriyle güç kazanmaya devam ediyor.

İvana Miloş Artık Bursa'da
banner98
 Hırvat milli takımı orta oyuncusu 1986 doğumlu Ivana Miloş, attığı imzayla Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı’na transfer oldu. 
Ivana Miloş, artık Bursa’da. Daha önce anlaşılan 1.87 boyundaki 1986 doğumlu Hırvat milli takımı orta oyuncusu Ivana Miloş, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Fethiye Spor Kompleksi’nde düzenlenen sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol Şube Sorumlusu Taha Aydın, “Mevcut transferlerimize bir tane daha ekleyerek kadromuzu güçlendirmiş olduk. Yeni sezonda ilk 4 hedefini koymuştuk ama umuyorum ki yeni transferimizle birlikte ilk 3’ü zorlayacağız. Ben yine de hedefleri yüksek tutmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu sezon hem Bursa’mızı hem de ülkemizi temsil edeceğiz. Her maçta dirençli takım olacağımıza inanıyorum. Bu anlamda Ivana Miloş bize destek verecek” dedi.
Bursa’nın marka olması yolunda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nü temsil eden sporcuların da önemli olduğuna değinen Aydın, “Ivana Miloş, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’ne güç katacak. Bu sene oluşturduğumuz kadro ve hocalarımızın da gayretleriyle iyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum. En son yapılan Bursa Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Cengiz Göllü Voleybol Turnuvası’nda iyi bir takım olduğumuzu gösterdik, bu başarımız artarak devam edecek. Yine Avrupa liglerinde uzun süre kalacağımıza ve en azından birkaç periyot zorlayacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Bursa’ya gelmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşayan yıldız voleybolcu Ivana Miloş ise “Geçen sezon burada oynayan ve çok eski arkadaşım olan Mia Jerkov’dan çok iyi referanslar aldım, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü hakkında çok güzel şeyler duydum. Gerçekten burada olmaktan çok mutluyum, sonunda Türkiye’ye geldiğim için de çok mutluyum. Çünkü buraya gelmeyi düşlüyordum. Umarım burada takım olarak çok güzel bir sezon geçireceğiz ve bunun için çalışacağız” dedi.
7 Mart 1986 doğumlu ve 1.87 boyundaki Hırvat Milli Oyuncu, kariyerine ZOK Rijeka’da başladı. 2011 yılında İqtisadcı Baku Takımına transferiyle Avrupa arenasında boy gösterdi. Daha sonra sırasıyla Lokomotiv Baku, Volley 2002 Forli ve AGIL Novara’da forma giyen Miloş, ayrıca Hırvatistan milli takımı ile 2014 Bayanlar Voleybol Dünya Kupası’nda tüm maçlarda ilk 6’da sahaya çıktı.
Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2014, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0