1000 Öğrenciye “Sınavdır Geçer” Dedi

Bursa Polis Memuru Hüseyin Akyüz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “Sınavdır Geçer Konferansı”nda İstanbul Okan Üniversitesi Aday İlişkileri Müdürü, eğitim uzmanı Servet Gülsün Şirin 1000 öğrenciye sınav ve meslek seçimi konularında yol gösterdi.

1000 Öğrenciye “Sınavdır Geçer” Dedi
banner98

Üniversite adaylarının geleceklerini yönlendirmelerine ve kendilerine en uygun kariyer planını yapmalarına yardımcı olan İstanbul Okan Üniversitesi, Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirdiği “Servet Gülsün Şirin’le Sınavdır Geçer Konferansları”nın Bursa ayağını, 15 Şubat 2019 Cuma günü Polis Memuru Hüseyin Akyüz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Konferansa Bursa’daki liselerden toplam 1000 öğrenci katıldı.


Konferansta İstanbul Okan Üniversitesi Aday İlişkileri Müdürü Servet Gülsün Şirin sınav, gelecek, meslek ve yaşam tercihleri konularında gençlere yol gösterecek bir konuşma yaptı. Şirin öğrencilere “Sınav kendinizi gerçekleştirmenizin araçlarından biri, sınav yolun kendisi değil. Senin yolun, sen yürüyeceksin. Başrol sensin” diye konuştu.

Şirin’in konuşmasında öğrenciler üniversiteye hazırlık maratonunda faydalanabilecekleri önemli ipuçları elde ettiler.

İstanbul Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan konuşmasında iş dünyasına en yakın üniversite vizyonuna sahip olan İstanbul Okan Üniversitesi’nin 2. dil imkanı, Girişimcilik Dersi, Kariyer ve Yaşam Dersi, Happy Life Programı, hastaneleri gibi farklılıklarından söz etti. Burslara ve İstanbul Okan Üniversitesi’nin bir kampüs üniversitesi olduğuna değindi.

İstanbul Okan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Koçak ise “İş dünyasına en yakın üniversite bizim için sadece bir slogan değil. 200 kadar üniversite içinde işe yerleştirmede ilk 10 içindeyiz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2019, 14:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0