banner102

Bbp Yıldırım Belediye Baskan Adayı Ayhan Özbek Halkımızla İttifak Yapıyoruz

Yıldırımın marka ismi belediye başkan adaylarından Ayhan Özbek halkımızla yaptığımız ittifaktan güç alarak aday olduk.

Bbp Yıldırım Belediye Baskan Adayı Ayhan Özbek Halkımızla İttifak Yapıyoruz

2004 den 2014 mahalli seçimlerine kadar her seçimde vaatleriyle damga vuran BBP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Ayhan Özbek, biz, bizi tarih yazsın diye değil, Yıldırımın makûstalihi ve tarihini değişsin, Yıldırım Bursa’nın üvey evladı olmasın hizmete doysun diye gül gibi belediyecilik yapmak için aday olduk. Yıldırımda gerçek hizmet anlayışı bizimle birlikte gelecek dedi.

BBP Yıldırım İlçe Başkanı Fevzi Arda, BBP İl Başkan Yardımcısı Azizi Özkılıç ve BBP Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın’ın’ da katıldığı basın toplantısında, BBP li Özbek yaşadığı siyasi olayları anekdotları ve şehitleri ile birlikte anlatması toplantıya ayrı bir özellik kattı.

HALKIMIZ İKİ KUTUP ARASINDA SIKIŞMASIN

BBP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özbek, bu gün gelinen noktada baktığınız zaman, şahsımdahil olmak üzere bazı siyasileri koltuk hırsının esir aldığı algısı bilinçli olarak yaratılmaktadır. Ancak benim adaylık noktasındaki BBP ile çıkışım Merhum Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun da yıllar önce altını çizerek söylediği, hedefleri 2023 yılı olarak ortaya koyanlar yavaş yavaş ülkenin siyasi yönetim şeklini değiştirerek, Türkiye’yi iki kutuplu bir anlayış içerisinesürükleyecek. Bunu bozacak idealleri temelleri, Türkiye Cumhuriyeti nin kuruluş değerleri ile örtüşen BBP dir. Bu yüzden uyanık olacağız, oynan oyunu BBP ile bozacağız diyen BBP li Özbek, Yıldırımda yapılan en büyük kötülük plansız imarlaşma projeleridir. Kentsel dönüşüm ve kentsel gelişim kavramları, belediye bürokratları  tarafından altı doldurulamamıştır. Biz yönetime geldiğimizde ada bazlı dönüşüm ve U şeklinde 5-7 katlı Berlin Modelli sosyal evler ile bu kangren olmuş dönüşümü tekrar başlatacağız, dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0