'Bu takıma inanın ve güvenin'

OLAY Spor'a konuşan Serdar Kurtuluş, karamsarlığa gerek olmadığını söyledi ve ekledi:

'Bu takıma inanın ve güvenin'
banner98
 Yeni bir takım olduklarını ve sahada uyumu yakalamak için çalıştıklarını belirten 29 yaşındaki oyuncu, “Bizde öyle oyuncular var ki, bütün takımların kadrosunda görmek isteyeceği isimler. Ben Bursaspor'un ligde iyi yerlerde olacağına inanıyorum” dedi. 


Bursaspor'un Avusturya kampı dün tamamlandı. 10 yıllık bir aranın ardından yeşil beyazlı takıma geri dönen ve hazırlık maçlarındaki görüntüsüyle 11'deki yerini garantileyen Serdar Kurtuluş, kamp sürecini Olay Spor'a değerlendirdi. Yoğun ve yorucu bir dönem geçirdiklerini ifade eden Serdar, “Kamp süresinde çok iyi çalıştık. Yürüyecek halimiz kalmadı dersek yeridir. Bazen yorgunluktan yattığımız yeni bile bilemedik. Fakat bu dönemi çok iyi geçirdik. Bunun faydalarını ligde göreceğiz” diye konuştu.

PANİĞE GEREK YOK

Hazırlık maçlarında takımın ortaya koyduğu performanstan da bahseden Serdar, “Sonuçta bunlar hazırlık maçı. Son karşılaşmada Darmstadt'a mağlup olduk. Ben ilk yarıda iyi oynadığımızı düşünüyorum. Rakibe pozisyon vermedik fakat devreyi penataltı golüyle 1-0 geride kapattık. İkinci 45 dakikada yorgunluk baş gösterdi ve etkili olamadık. Karamsarlığa kapılmaya gerek yok. Sonuçta bunlar hazırlık maçları. Lig başlayana kadar hazır olacağımızı düşünüyorum” dedi.

NASIL BİR SERDAR OLACAK?


Kendi performansı için de konuşan tecrübeli futbolcu, “Geçen sezon biliyorsunuz Beşiktaş'ta lig maçlarında fazla şans bulamadım. Bu eksikliğimi kapatmaya çalışıyorum. Çok çalışıyorum ve Bursaspor'a faydalı olacağıma inanıyorum. Taraftarlarımıza mücadele eden, kazanmak için varını yoğunu ortaya koyan bir Serdar izleyeceklerinin sözünü verebilirim. Ancak tüm takım gibi ben de şuan tam hazır değilim. Lige kadar eksiklerimizi kapatacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Kadromuz kaliteli

Bursaspor'un bu sezon ligde iyi işler yapabileceğini belirten Serdar, “İyi bir kadromuz var. Yeni transfer sayısı oldukça fazla olduğu için sıkıntı yaşamamız çok normal. Birbirimizi daha yeni tanıyoruz. Kamp süresinde birlikte çalışmamız büyük avantaj oldu. Her takımın kadrosunda görmek isteyeceği isimlere sahibiz. Saha içerisindeki uyumu tamamladığımız takdirde Bursaspor ligde iyi yerlere gelecektir. Şuan için sıralama söyleyemem. Ancak üst sıralarda yer almak istiyoruz” dedi. 

Bursaspor kazanacak

Takımda mevkiler arasında forma rekabeti yaşandığı ifade eden 29 yaşındaki oyuncu, “Elimizde zengin bir kadro var. Transfer olur mu olmaz mı onu biz bilemeyiz. Ciddi bir rekabet var aramızda. Herkes forma için savaşıyor ve çalışıyoruz. Bursaspor bundan kazançlı çıkacak” diye konuştu. 

Fikstür iyi ama!

Yeni sezon fikstürü hakkında da değerlendirmelerde bulunan Serdar şöyle konuştu: “Adanaspor maçıyla lige start vereceğiz. Ardından evimizde Başakşehir ve Fenerbahçe karşılaşmaları var. Lige iyi başlamak her zaman çok önemli. İlk haftalarda sürpriz sonuçlar ortaya çıkarabilir. Biz Adanaspor deplasmanında dikkatli olacağız. Ben genel anlamda fikstürün iyi olduğunu düşünüyorum. Ama her şey sahada bitiyor. Sizin fikstürünüz istediği kadar iyi olsun, sahada bir şey yapmazsanız bunun hiçbir anlamı yok.”


Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2016, 15:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0