“ŞEHİTLİK RUHU SÜRDÜĞÜ MÜDDETÇE BU TOPRAKLAR BİZİM VATANIMIZ OLACAK”

AK Parti 26. Dönem Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili adayı Osman Mesten, seçim çalışmalarını Nilüfer İlçesi, Beşevler bölgesinde gerçekleştirdiği temaslarla sürdürdü.

“ŞEHİTLİK RUHU SÜRDÜĞÜ MÜDDETÇE BU TOPRAKLAR BİZİM VATANIMIZ OLACAK”
banner98

Programına Beşir Derneği Bursa Şubesinin açılış töreniyle başlayan Mesten, derneğin açılışını Beşir Derneği Marmara Bölge Müdürü Suat Söğüt ile birlikte gerçekleştirdi. Beşir Derneği’nin ihtiyaç sahipleri insanlar için büyük bir hizmet olduğunu söyleyen Mesten, böyle güzel hizmetlerin ülke çapında yaygınlaşmasını arzuladığını ifade etti.

Ardından AK Parti Milletvekili adayı İsmail Özkan ile birlikte Beşevler bölgesinde Üçevler Mahallesi, Kültür Mahallesi ve Çamlıca Mahallesi’nde halk ve esnafla temaslarda bulunan Mesten, seçimler için destek istedi.

Sonrasında Aile ve Sosyal Politikalar Bursa İl Müdürlüğü ve Bursa Valiliğinin organize ettiği ‘Şehit Yakınları ve Gaziler’ için düzenlenen iftar programına katılan Mesten ve Özkan, burada Bursa Valisi İzzettin Küçük, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erkut Öneş, Bursa Müftüsü İzani Turan, ilçe kaymakamları, Türk Silahlı Kuvvetler ve polis temsilcileri, STK temsilcileri ile şehit yakınları ve gaziler ile bir araya geldi.

“BÜTÜN TERÖR ÖRGÜTLERİNİ BU TOPRAKLAR ÜZERİNDEN TEMİZLEYECEĞİZ”

Programda bir selamlama konuşması yapan Mesten şunları söyledi, “Gazilerimize ve şehitlerimize can borcumuz var. Bu borcu son günlerde terörle mücadele konusunda gerçekleştirdiğimiz operasyonlarla ödemeye çalışıyoruz. Milletimiz, ülkemiz bölgesinde ve dünyada önemli bir güç oldukça, kendi silahımızı kendimiz yapmaya devam ettikçe, bütün terör örgütlerini bu topraklar üzerinden temizleyeceğiz”

Ülke güvenliğinin artık sınır dışından başladığının altını çizen Mesten, “Dünyanın neresinde olursa olsun, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kasteden hiçbir terörist unsur kalmayana dek terörle mücadelemizi sürdüreceğiz. Şehitlik ve gazilik ruhu olduğu müddetçe bu topraklar bizim için vatan olmaya devam edecektir” şeklinde konuştu. 

Mesten ve Özkan, iftar programının ardından DAĞ – DER Nilüfer ilçe temsilcileri ile bir araya geldi. Mesten, milletvekilliği dönemi boyunca Dağ ilçelerinin sorunlarıyla yakından ilgilendiğini ve bunun gelecek dönemde de böyle devam edeceğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2018, 00:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0