MUTLU ÇOCUKLAR, GÜÇLÜ YARINLAR DEMEK

Bursa Ticaret Borsası Arife günü anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Bursa Ticaret Borsası Merkez Binası önünde “Tescilli Ürün Güçlü Türkiye” projesi kapsamında temsili Hacivat ve Karagöz ile gerçekleştirilen etkinlikte çocuklarla bir araya gelen Bursa Ticaret Borsası Genel Sekreteri Fehmi Yıldız, Başkan Danışmanı Can Aydoğan çocuklarla sohbet edip, kendilerine balon ve şeker dağıtarak bayramlarını kutladı.

MUTLU ÇOCUKLAR, GÜÇLÜ YARINLAR DEMEK
banner98
Yapılan etkinliğin ardından konuyla ilgili açıklama yapan Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı “Bayramlar birlik ve beraberliklerin pekiştirildiği ve özellikle çocuklarımızın yüzünün güldüğü çok özel zamanlardır. Bizler de iş dünyası olarak bugün burada bir nebze de olsa çocuklarımızın penceresinden dünyaya bakmayı ve yüzlerini güldürmeyi arzuladık. Biz bu etkinlik sayesinde Bursa`nın çok önemli bir değeri olan Hacivat ve Karagöz`ü de çocuklarımızla buluşturarak, değerlerimizi unutmadan, unutturmadan onlara sahip çıkmaları gerektiğini çocuklarımıza hatırlattık. Kısacası mutlu olmalarını istedik çünkü mutlu çocuklar güçlü yarınlar demek” dedi. 
Bu proje kapsamında Bursa Ticaret Borsası paydaşlarıyla birlikte “Tescilli Ürün Güçlü Türkiye” için tüm çalışmalarını sürdürmektedir.
“Ticaret Borsalarının Görevi”
5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu’nun ilgili maddelerine göre; Ticaret Borsaları, kotasyonuna tabi maddelerin en az miktarları üzerinde yapılan alım satım muamelelerinin, Ticaret Borsalarına tescili zorunludur. Ticaret Borsalarının en önemli görevlerinden bazıları ise; belirlenen ürünlerde alıcıları ve satıcıları bir araya getirerek fiyatların serbest rekabet koşulları altında oluşmasını sağlamak, oluşan fiyatlar üzerinden yapılan alım ve satımları tescil ederek resmiyet kazandırmak ve tüketicinin güvenilir gıdaya erişimini kolaylaştırmaktır.
Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2018, 00:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0