Osmangazi'de doğum günü faciası

Bursa’da bir aile, yakınları ile birlikte çocuklarının doğum gününü kutlamak için gittikleri bir restauranttan dönerken kaza yaptı.

Osmangazi'de doğum günü faciası
banner98
 Kaza sonrası çarpmanın etkisiyle alev alan araçtan kıl payı kurtulan 1'i çocuk 5 kişi, ölümün eşiğinden döndü. 
Olay, gece saat 00:30 sıralarında Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesi Geçit Mahallesi’nde bulunan bir üst geçitte meydana geldi. İddiaya göre, Şaban Nuri Dikmen (34) isimli bir kişi, eşi Şehnaz Dikmen (36), yakınları Erdal Yeşil ve Cihangir Arifol ile birlikte çocukları Yusuf Kaan Dikmen’in doğum gününü kutlamak için 16 L 1233 plakalı araçlarıyla İnegöl’den Mudanya’ya gitti. Mudanya’da ki bir restaurantta oğullarının doğum gününü kutlayan aile ve yakınları, ardından alkol aldı. Dönüş yolculuğunda alkollü şekilde direksiyon başına geçen baba Dikmen, Geçit Mahallesi’nde bulunan üst geçitte virajı alamaması sebebiyle bariyerlere çarparak aracıyla takla attı.

YANMAKTAN SON ANDA KURTULDULAR
Kazanın ardından takla atan aracın içerisinden kendi imkanlarıyla çıkmayı başaran 5 kişi, olası bir facianın da eşiğinden döndü. Aile ve yakınları, kendilerini güçlükle dışarıya attıktan kısa bir süre sonra araç, çarpmanın da etkisiyle alev almaya başladı. Çevredeki vatandaşlarında yardımıyla aracın yanından uzaklaştırılan şahıslardan 3’ü ağır şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekibi, araçta çıkan yangını kontrol altına alırken, yaralılardan Erdal Yeşil ve Şehnaz Dikmen Çekirge Devlet Hastanesi’ne, araç sürücüsü Şaban Nuri Dikmen, Yusuf Kaan Dikmen ve Cihangir Arifol ise, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

“EŞİM ALKOLLÜYDÜ”
Araç sürücüsü baba Dikmen’in eşi Şehnaz Dikmen, Çekirge Devlet Hastanesi’nde Jandarma ekiplerine verdiği ilk ifadesinde oğullarının doğum gününü kutladıktan sonra alkol aldıklarını ve araç sürücüsü eşinin de alkollü olduğunu ifade etti.
Kazayla ilgili jandarma ekipleri tahkikat başlattı.
Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2014, 12:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0