Necati Şahin Arzuhalcileri Ziyaret Etti!

Seçim çalışmalarını yoğun olarak sürdüren CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necati Şahin, Acemler Arzuhalciler Çarşısı'nda esnafın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Necati Şahin Arzuhalcileri Ziyaret Etti!
banner98

Arzuhalciler Çarşısı'nda sıcak bir atmosferde kaşılanan Necati Şahin, esnaf ve iş yaptıran vatandaşları dinledi. Şahin'in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren arzuhalci esnafı çarşı kurulduğundan beri ilk kez bir belediye başkan adayının kendilerini ziyaret ettiğini söylediler. Bugüne kadar kimsenin kendilerine ‘nasılsınız?’ diye sormadığını dile getiren esnaflar, “Burada kendi kaderimize terkedilmiş gibiyiz. Üvey evlat muamelesi gördük hep. İlk defa Necati Şahin çarşımızı ziyaret etti. Gelip halimizi hatrımızı sorması bile bizi memnun etti" dediler.

 

CHP Büyükşehir Adayı Şahin de, Bursa’da hiç kimsenin hiçbir kesimin üvey evlat muamelesi görmemesi gerektiğini belirterek, göreve geldiklerinde her kesimle sıcak bir diyalog içinde olacaklarını, kimseyi ötekileştirmeyeceklerini söyledi.

 

Aynı gün, beraberinde CHP İl Bursa İl Başkanı Metin Çelik, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve CHP Kestel Belediye Başkan Adayı Mustafa Kurtoğlu ile Kestel’de coşkulu mitinge katılan Necati Şahin, Bursaray’ın Kestel’in içine ulaştırılmadan Ankara Yolu’nda bırakılmasına tepki gösterdi.

 

‘RAYLI SİSTEMİ KESTEL’İN İÇİNE ULAŞTIRACAĞIZ’

 

Raylı sistemin; yerleşimin olduğu, insanların yaşadığı yere kadar gitmesi gerektiğini belirten Şahin, “Mevcut yönetim şu anda ne yapıyor? Kestel'e raylı sistem getirdiğini iddia ediyor. Ben göremiyorum. Kestel'e gelmek için, ek olarak bir tane daha ulaşım aracına binmek zorundasınız. Böyle ulaşım hizmeti olur mu?” dedi. Yapılan işlerin plansız, öngörüsüz, günü kurtarmaya yönelik olduğunu söyleyen Şahin, göreve geldiklerinde Bursaray’ı Kestel'in içine getireceklerini söyledi.

 

Seçim rekabetinin yerelden ziyade genel bir atmosferde yürüdüğünü söyleyen Necati Şahin, “Reklam panolarına baktığımızda, karşımıza Başbakan çıkıyor. Biz kendi resimlerimizi koyuyoruz,  onlar Başbakanın resmini. Onların belediye başkan adayları bizim karşımıza çıkamazlar. Sabahın erken saatlerinden gece yarısına kadar çalışıyoruz fakat onları sahada göremiyoruz. MHP'li kardeşlerimiz var, Saadet Partili kardeşlerimiz var ama onlar yok. Çünkü vatandaşın karşısına çıkacak yüzleri yok.  30 Mart 2014'te bunlar siyasi mezarlığa gömülmeye mahkumlar" ifadelerini kullandı.


Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0