Marmara Bölgesinin En Büyük Kaçak Sigara Operasyonu!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, Marmara Bölgesi’nde son yıllarda yapılan en büyük kaçak sigara operasyonunu gerçekleştirdi.

Marmara Bölgesinin En Büyük Kaçak Sigara Operasyonu!
banner98
Piyasa değeri 1 milyon 500 bin liradan daha fazla olan 300 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.
Son dönemde uyuşturucu satıcıları ve kaçakçılar üzerinde aralıksız operasyonlar yapan Orhangazi Emniyet Müdürlüğü ekipleri büyük bir operasyona imza attı. Marmara Bölgesi’nin en büyük kaçak sigara operasyonu yapıldı.
Bir depoyu mercek altında tutan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, depo yakınlarında park halindeki şüpheli minibüsü takibe altı. Yaklaşık 2 saat pusuya yatan ekipler, gelen olmayınca minibüste inceleme yaptılar. Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği’ne getirilen araçta 50 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.
Ekipler bunun üzerine depoya da baskın düzenledi. Üzeri saman çuvallarıyla kamufle edilmiş bir kamyonda 250 bin paket sigara ele geçirildi. Aynı operasyon kapsamında yakalanan 300 bin paket kaçak sigaranın piyasa değerinin 1 milyon 500 bin liradan fazla olduğu bildirildi.
Polis olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı. Kaçak sigaralar kamyona yüklenerek Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Ayrıca depoda koliler içerisinde mikrodalga fırınlar da ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 14:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0