Mudanya'da Felaket Onlarca Araç Birbirine Girdi!

Bursa-Mudanya karayolunda sis ve gizli buzlanma sebebiyle meydana gelen zincirleme kazada onlarca araç birbirine girdi, yaralanan 10 civarındaki kişi de hastanalere kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmuyor.

Mudanya'da Felaket Onlarca Araç Birbirine Girdi!
banner98
 Alınan bilgiye göre, kaza sabah 07.45 sıralarında Geçit mevkisi Bursa istikametine geliş yönünde meydana geldi. Sis ve gizli buzlanma sebebiyle üç ayrı bölümde 50'den fazla araç birbirine girdi. Kaza sonrası can pazarı yaşanırken, çok sayıda ambulans olay yerine sevk edildi. Yaralılardan 6'sı Çekirge Devlet Hastanesi'ne 2'si Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Polis özel hastanelere de giden yaralılar olduğunu açıkladı. 
Olay yerinde maddi hasar yapan araçlar da trafik ekiplerinin çağırdığı çok sayıda çekici tarafından otoparklara ve servislere götürülüyor. Polis ve jandarma ekipleri yolu açmaya çalışırken, Mudanya'dan Bursa'Ya geliş trafiği Nilüfer Köy yönüne veriliyor. 
Kazada ölen kimsenin olmaması Bursalılara derin bir nefes aldırdı. Yaralıların da hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. 
Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2015, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0