MOBESE DEVREYE GİRDİ

Orhangazi artık 7/24 her noktadan izlenebilecek. Geçen yıl alt yapı çalışmaları Orhangazi Belediyesi tarafından yapılan ve İçişleri bakanlığı ile Milli Savunma Bakanlığı tarafından üst yapı ve kamera montajları yapılan MOBESE sistemi Orhangazi’de devreye girdi.

MOBESE DEVREYE GİRDİ
banner98

Hafta sonu devreye giren MOBESE sisteminin Orhangazi Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği’ndeki kontrol odasında incelemede bulunan Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, kontrol odası ve çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin sistemin denemelerinden sonra artık devreye girdiğini belirterek, Kontrol odasında gündüzleri 4 personel, geceleri ise 3 personel görev yapacak. Buradaki görevlilerimiz haber merkezimizle direk bağlantı halinde olarak kameraların tespit ettiği herhangi bir olumsuzluğu anında merkeze bildirecek ve ekiplerimiz de anında müdahale edecek dedi.

Çağlayan; Daha güvenli ve huzurlu bir Orhangazi

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, MOBESE sisteminin Orhangazi’ye hayırlı olması temennisinde bulunurken, bundan sonra ilçemizin dört bir yanı 7/24 izlenebilecek. Her noktada güvenlik en üst seviyede olacak. Daha güvenli, daha huzurlu bir Orhangazi için uğraş veriyoruz. MOBESE sistemimiz de bunun için son derece önemli. Emeği geçenleri kutluyorum dedi. Kaymakam Dr.YalçınYılmaz ise sistemin Orhangazi’de hem olayların daha hızlı çözümüne yardımcı olacağını hem de caydırıcı özelliği olacağını belirtti.

Sistem neler içeriyor?

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan sistemin hayata geçirilmesi ile birlikte 20 noktada 60 kamera ile hizmet vereceğini belirterek, bunların içinde 5 kırmızı ışık ihlali sistemi, 3 plaka tespit sistemi, 1 hız ihlali sistemi ve 13 güvenlik kamera sistemi yer alacak dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2018, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0