Kurtlar Vadisi Vatan Filminin Gösterimi CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezi’nde Yapıldı…

CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezi 10 Ekim Salı akşamı saat 21.00’ de Kurtlar Vadisi Vatan filminin oyuncularının katıldığı film gösterimi gerçekleşti. Bursalı sinemaseverlerin yoğun ilgi gösterdiği filminin gösterimine Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu ve Erhan Ufak katıldı. İlk olarak dizi versiyonunda seyircilerin karşısına çıkan ve kısa sürede fenomen olan Kurtlar Vadisi, serinin 4. devam halkası Kurtlar Vadisi Vatan seyirciden de büyük ilgi görüyor.

 Kurtlar Vadisi Vatan Filminin Gösterimi CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezi’nde Yapıldı…
banner98
 Cefic tarafından yönetilen CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezi’nde yer alan Cinemaximum sinemalarında gerçekleşen “Kurtlar Vadisi Vatan” filminin oyuncularının katılacağı film gösterimi gerçekleştirildi. Film gösteriminde Necati Şaşmaz sahnede hayranları ile söyleşi gerçekleştirdi ve hayranlara katılımları ve filme gösterdiği yoğun ilgi dolayısıyla teşekkür etti. Büyük alkış alan Necati Şaşmaz ilgiden oldukça memnundu.

Uluslararası bir fenomen haline gelen Polat Alemdar karakteri ile yeniden sevenleri buluşan Necati Şaşmaz’ın yeniden sevenleriyle buluştuğu filmin yönetmen koltuğunda "Kurtlar Vadisi: Irak’ın da yönetmenliğini yapan Serdar Akar oturuyor. Filmin senaryosunda ise Şaşmaz ile birlikte Cahit KayaoğluMurat Koca ve Alper Erze imzası var. Oyuncu kadrosunda Necati Şaşmaz’ın yanı sıra Sinem UsluCahit KayaoğluErhan Ufak ve Nezih Işıtan gibi isimleri bulunduran filmde 15 Temmuz gecesi yaşananlar ve olayların perde arkası konu ediliyor.

CEFIC Hakkında:

CEFIC, 1986 yılından beri Avrupa’da, 1994 yılından itibaren de Türkiye’de faaliyet gösteren bir danışmanlık şirketidir.

CEFIC, uluslararası çapta sahip olduğu uzmanlık, bilgi birikimi ve de ürettiği özel çözümlerle gerek yatırımcılara, geliştirmecilere, gerekse de kiracılara büyüme ve faaliyetlerine değer katma açısından en verimli sonuçlara ulaşabilmeleri için destek vermektedir.

85 kişilik profesyonel ekibiyle CEFIC, yaklaşık 500.000 metrekare brüt bina alanına (GBA) denk gelen, alışveriş merkezleri ve ticari gayrimenkul projelerinin yönetimini sağlamaktadır.

CEFIC müşterilerine yatırım, geliştirme, kiralama, tasarım, varlık ve tesis yönetimi alanlarında verdiği hizmetlerin yanı sıra, alışveriş merkezleri ve ticari gayrimenkul projeleri için pazarlama ve tanıtım konusunda da destek sunmaktadır.

CEFIC, alışveriş merkezi yönetimi ve kiralama alanında başarısını kanıtlamış bir şirket olmakla beraber, performansıyla daha da iyiye, mükemmele ulaşma yolundaki çalışmalarını sürdürmektedir.

CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezi Hakkında:

Türkiye’nin alışveriş merkezi kiralama ve yönetimi alanında lider şirketi CEFIC tarafından yönetilen, 100.000 metrekare arsa alanı üzerine kurulu CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezi, 60.000 metrekare kiralanabilir alanda 146 seçkin mağaza ile ziyaretçilerine hizmet vermektedir.

CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezi; içlerinde CarrefourSA Hipermarketin yanı sıra TeknoSA Extra, Yataş, Flo, Koton, LC Waikiki, Koçtaş, Defacto, Bimeks ve MACFit gibi birçok ulusal ve uluslararası markanın yer aldığı güçlü mağaza karması ile Bursalılar için konforlu ve keyifli alışverişin başlıca adresidir.

2011 yılında yenilenen yüzüyle Bursalılara hizmet vermeye devam eden CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezi, 1.900 metrekarelik bowling salonu, 1.500 koltuk kapasiteli 6 salonlu sineması, yeni, modern ve çeşitlilik bakımından son derece zengin yeme içme alanlarıyla Bursa’da yalnız alışverişin değil, aynı zamanda eğlencenin de merkezi konumunda. 2014 yılında toplamda 5.000 metrekare ilave kiralanabilir alanın yaratıldığı yenileme çalışmaları sonucunda; Toyzz Shop, Linens, Korkmaz, Funny Day gibi seçkin mağazaları bünyesine katan CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezi’nin bu yeni geliştirilen alanda ziyaretçilerine en büyük sürprizi ise 1.970 metrekarede hizmet veren MACFit Spor Kul übü oldu.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2017, 16:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0