Penbe’den flaş açıklama

Galatasaray’da unutulmaz başarılar yakalayan ve kariyerine UEFA ve Süper Kupası bulunduran deneyimli Teknik Direktör Ergün Penbe, Mircea Lucescu’nun dört maçlık süreçte yanlış bir karar olduğunu söylerken, Arda’nın da Galatasaray’a dönmek istediğini söyledi.

Penbe’den flaş açıklama
banner98

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) işbirliğiyle 8-10 Ocak tarihlerinde düzenlenecek olan 24. Uluslararası Pro-Lisans Antrenör Gelişim Semineri ve Futbol Endüstrisi Forum Fuarı’nın (FIFEX), basın toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan tecrübeli teknik adam Ergün Penbe, A Milli Takımın 2018 Dünya Kupası’na gidememesi ve Arda Turan hakkında birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ergün Penbe, Mircea Lucescu’nun dört maçlık süreçte yanlış bir karar olduğunu söylerken, Arda’nın da Galatasaray’a dönmek istediğini dile getirdi.

“HÜZÜNLENDİĞİMİZ ŞU GÜNLERDE ONLARIN BAŞARISI BİZE MUTLULUK VE SEVİNÇ OLDU”

Ampute Milli Takımının Avrupa Şampiyonu olmasıyla ilgili olarak Ergün Penbe, “Hepsini tebrik ederiz, çok başarılardı, Türkün gücünü, hırsını, mücadelesini nasıl olacağını sahaya çok iyi yansıttılar ve gösterdiler. Takım ruhunu ve birlikteliği gösterip Avrupa Şampiyonu oldular. Hüzünlendiğimiz şu günlerde onların başarısı bize mutluluk ve sevinç oldu. Hakikaten ayrı ayrı hepsinin alınlarından öpmek lazım. Onlar içimizden biri. Ettikleri mücadele için hepsini canı gönülden tebrik ediyorum. Bu burada kalmamalı. Bizim başarılarımızı biliyorsunuz başarılı oluyoruz ve ardından 10 sene turnuvaya katılamıyoruz. İnşallah onlar katıldıkları bir sonraki turnuvada yine şampiyon olurlar” dedi

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2017, 15:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0