banner101

Nilüfer Belediyesi Piknikte!

Bursa Nilüfer Belediyesi, kişisel bakım ve ev hizmeti verdiği yaşlılar için piknik düzenledi.

Nilüfer Belediyesi Piknikte!
Bursa Nilüfer Belediyesi, kişisel bakım ve ev hizmeti verdiği yaşlılar için piknik düzenledi. Piknikte yaşlılar bol bol moral depoladı.

Nilüfer Belediyesi tarafından kişisel bakım ve ev hizmeti verilen yaşlılar için Kent Orman’ında düzenlenen piknikte renkli görüntüler yaşandı. Gün boyu süren pikniğe Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de katıldı. Bozbey yaşlılarla uzun süre sohbet etip sıkıntıları dinledi. Yaşlıları el üstünde tutmak için yoğun çaba gösterdiklerini söyleyen Bozbey, yardım ve desteğin aksamadan süreceğini söyledi.
Bozbey, Nilüfer Belediyesi tarafından güç kaybına uğrayan yaşlılara evlerine kadar hizmet götürüldüğünü kaydederek, tüm olanakların seferber edildiğini belirtti.

Nilüfer Belediyesi Sosyal Yardım işleri Müdürü Gül Günaydın da sekiz aydan bu yana yaşlı ve engellilere ev ve kişisel bakım hizmeti verildiğini hatırlattı. Mali durumlarına bakılmaksızın talep den herkese hizmet verildiğini söyleyen Günaydın, bu çalışmaların daha da artacağını söyledi.
Pikniğe katılan yaşlılar mangal keyfinin yanı sıra, temiz havada şarkı ve türküler söyleyerek moral depoladı. Başkan Bozbey de yaşlılar ile birlikte 'Ormancı' türküsünü seslendirdi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0