Memleketinde Açılışlara Katıldı!

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, memleketi Kırıkkale’de çeşitli açılışlara ve toplantılara katıldı.

 Memleketinde Açılışlara Katıldı!
banner98
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, memleketi Kırıkkale’de çeşitli açılışlara ve toplantılara katıldı.

İlk olarak, Kırıkkale’nin Keskin İlçesi’ne yapılan Kalegaz Turistlik Dinlenme Tesisleri’nin açılışını yapıp burada tesisi gezen Atalay, tesisin sahibi Ömer Faruk Ilıcan’a yapılan yatırım Keskin’in ufkunu açacağını ifade etti. İkinci açılış İşadamı Sadettin Saran’ın Yıldırım Beyazıt Orta Okulu’nda gerçekleşti. Burada spor tesisinin açılışı yapıldı. Daha sonra Atalay, Kırıkkale Üniversitesi’nde yapılan güç birliği toplantısına katıldı.

Kalegaz Turistlik Dinlenme Tesisi açılışı Mehter Takımının marşlarıyla başladı. Tesisin önünde açılışa katılmak için uzun araç kuyrukları oluştu. Herkesin sılayırahim yapması gerektiğini belirten Atalay, tesisin Ankara’ya giderken son durak olduğunu ve bölgenin en büyük dinlenme tesislerinden birisi olduğunu açıkladı. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Keskin’e yapılan bu yatırımın ardından diğer arsalarında canlanması ve yatırıma uygun olması gerektiğini söyledi.

Kalegaz Turistlik Dinlenme Tesisi işletme Sahibi Ömer Faruk Ilıcan ise memleketine yatırım yapmaktan son derece mutlu olduğunu ifade etti. Hizmete giren Kalegaz Turistlik Dinlenme Tesisinin sadece Ankara – Kayseri karayolu üzerinde bulunan bir tesis olmadığını belirten Ilıcan, tesisinin çok yönlü bir tesis olduğunu ve hem Kırıkkale’ye hem de Keskin ilçesine güzel hizmetler yapacağını ifade etti.

Açılışa AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Vali Ali Kolat, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Keskin Kaymakamı İlker Özerk Özcan, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Keskin Belediye Başkanı Bayram Sakallı, AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, MHP Kırıkkale Belediye başkan adayı Mustafa Pekdoğan, AK Parti Kırıkkale Belediye başkan adayı Mehmet Saygılı, iş adamları, il yöneticileri, siyasi parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2013, 01:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0