Zabıtaya Spor Desteği!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, zabıtanın, halkla yüz yüze geldiğinde belediyenin güler yüzünü göstermekle görevli olduğunu söyledi.        

Zabıtaya Spor Desteği!
banner98
Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, zabıtanın, halkla yüz yüze geldiğinde belediyenin güler yüzünü göstermekle görevli olduğunu söyledi.

        Bekir Yıldız, yaptığı açıklamada, yoğun mesai yapan zabıta personelinin moral ve motivasyonunu artırmak için düzenli olarak spor etkinliklerine başladıklarını belirtti. Başkan Yıldız, "Zabıta memuru sayımız az olduğu için daha fazla sorumluluk ve görev düşüyor. Zabıta, belediye gibi hayatın her yerinde var. Zor da bir görev yapıyor. Belediyenin halkla yüz yüze temasını sağlıyor. Halkla yüz yüze geldiğinde belediyenin güler yüzünü göstermek zabıtanın görevidir. Bu nedenle zabıta personelinin görevini en iyi şekilde yapabilmesini sağlamaya çalışıyoruz." dedi.

        Zabıta personelini güçlendirmek, desteklemek için çeşitli organizasyonlar düzenlediklerini vurgulayan Yıldız, "Kendi aramızda bir kardeşlik hukuku, bir anlayış, bir dayanışma oluşturmak için en iyi araçlardan birinin spor olduğunu düşünüyoruz. Sporla ruhu ve bedeni güçlendirip dışarıdan gelen problemlerin göğüslenmesini daha da kolaylaştırabiliriz. Bunun için haftanın belirli günlerinde zabıta personelimiz spor yapacak." şeklinde konuştu.

        Zabıta Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Esat Öztürk ise ilk spor programına Yamula Barajı sahil yolunda başladıklarını dile getirdi. Öztürk, "Zabıta Yönetmeliğimizde de spor yapmak var, bu hem sağlığımız açısından önemli, hem de zabıtaya bir nevi yükümlülük de veriyor. Zinde olmamız ve sağlığımız açısından yönetmeliği faydalı buluyoruz, pazar günü hem de stres atmış olduk. Birliktelikte ve beraberlikte olduğumuzu göstermek için bir sinerji olsun diye burada spor yapmış olduk. Görevimiz vatandaşa yardımcı olmak. Evimize ekmeğimizi biz bu yüzden götürüyoruz. Ben teşekkür ediyorum." dedi.
Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2013, 20:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0