TÜRK KIZILAY’IN MERHAMET ELİ SALGIN TEHDİDİNE KARŞI UMUT OLUYOR

Türk Kızılay Bursa şubesi, aralıksız sürdürdüğü saha çalışmaları ile Bursa’daki ihtiyaç sahibi aileleri dünyayı saran Covit 19 salgını ile ülke olarak mücadele günlerinde de yalnız bırakmıyor.

TÜRK KIZILAY’IN MERHAMET ELİ SALGIN TEHDİDİNE KARŞI UMUT OLUYOR
banner98

Türk Kızılay Bursa Şubesi, saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Covit 19 salgını ile mücadele çalışmaları ve kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere destek vermek için Bursa’nın her noktasına ulaşıyor. Bir yandan Bursa Valiliği bünyesindeki Vefa Destek Grubu ile ilçeler ulaşılırken, diğer yandan da şehrin her noktasından şubelerine ulaşan ihtiyaç sahibi ailelere destek veriliyor. Çalışmalar kapsamında ihtiyaç sahiplerine, bağışseverlerin destekleri ile hazırlanan gıda kolisi ve kıyma, kavurma konserveleri ulaştırılarak ihtiyaç sahipleri ve hayırseverler arasında kurulan köprü ile Covit 19 Salgın tehdidi ile mücadelede Türk Kızılay merhamet elini uzatmaya devam ediyor. 

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan, Türk Kızılay Bursa yöneticileri, gönüllüleri ve ekipleri ile yürüttükleri ile çalışmalarla bu süreçte kimsenin mağdur olmaması için şehrin her noktasına ulaşmaya çalıştıklarını belirtti. Bu süreçte de en büyük güç kaynaklarının hayırseverler olduğunun altını çizen Davut Gürkan, Türk Kızılay’a destek vererek ihtiyaç sahiplerine umut veren herkese teşekkür etti.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0