TÜRK KIZILAY BURSA RAMAZAN’IN BEREKETİNİ PAYLAŞMAYA DEVAM EDİYOR

Türk Kızılay Bursa Şubesi, CoronaVirüs salgını ile mücadele günleri kapsamında sokağa çıkma yasağı ilan edilen hafta sonu günlerinde evlerinde kalan Bursalılarla İftar bereketini paylaştı.

TÜRK KIZILAY BURSA RAMAZAN’IN BEREKETİNİ PAYLAŞMAYA DEVAM EDİYOR
banner98

Türk Kızılay Bursa Şubesi, saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Türk Kızılay Bursa ekipleri, Covit19 virüs salgını tehdidine karşı alınan önlemler çerçevesinde sokağa çıkma yasağına uyarak hafta sonu günlerini evlerinde geçiren şehrin dört bir yanındaki ailelere 2000 pide dağıttı.

Türk Kızılay Bursa Şubesi,  mübarek Ramazan’ın iftar sofralarına organizasyonlarıyla üstlendiği yardım görevini yerine getiriyor. Hayırseverlerin bağış ve destekleriyle aynı zamanda virüs salgını tehdidi ile mücadele günleri kapsamında evlerinde olan vatandaşlara dağıtılan pidelerle Ramazan’ın feyz ve bereketi paylaşılıyor.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan,  dünyayı saran virüs salgını mücadele günlerinde şehrin her noktasındaki ihtiyaç sahiplerine umut olurken, diğer yandan da Ramazan Ayı’nın bereketini paylaşarak, hayırseverlerin destekleri ile yüzleri güldürmeye devam edeceklerini belirtti. Davut Gürkan ayrıca yaklaşan Ramazan Ayı’nda da ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürmek için bağış kabullerinin devam ettiğini belirtti.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0