Şehit Piyade Kurmay Yarbay İlker ÇELİKCAN Dualarla Anıldı

Malatya’da görevli iken, geçici görevle gittiği Hakkâri’nin Yüksekova İlçesi Dağlıca Bölgesi’nde terör örgütü mensuplarının saldırısında 2015 yılında şehit mertebesine ulaşan Piyade Kurmay Yarbay İlker ÇELİKCAN için mevlidi şerif okutuldu.

Şehit Piyade Kurmay Yarbay İlker ÇELİKCAN Dualarla Anıldı
banner98
 Bursa Çalı Mahallesindeki Piyade Kurmay Yarbay İlker ÇELİKCAN’ın baba evinde öğle vakti düzenlenen Mevlidi şerif törenine Gürsu Kaymakamı Mehmet MAKAS, Büyükşehir Başkan Vekili Muhsin ÖZLÜKURT, Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet HACIOĞLU, Garnizon Komutanı Albay Mustafa TETİK, Bursa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erkut ÖNEŞ, Eski İl Müftüsü Mehmet Emin AY, Bursa protokolü, Askeri Mülki Erkân ve Şehidimizin yakınları katıldı.

     Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından şehit İlker ÇELİKCAN ile tüm şehitler için dualar edildi ve ikramda bulunuldu.

      Yaşanan duygu dolu anların ardından İl Müdürümüz Erkut ÖNEŞ;  Devlet olarak şehitlerimizin her zaman yanlarında olduklarını belirterek, İl Müdürlüğümüzce özel olarak hazırlanan Şehit tablosunu Şehidimizin eşine teslim etti.

     Kurmay Yarbay İlker ÇELİKCAN’ın nezdinde vatan ve bayrak uğruna şehadete yürüyen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehidin ailesine, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2017, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0