banner102

Patronuyla ZAM Karşılığı İlişkiye Girdi!

Borçlarından dolayı intiharı bile düşünen eşini, parasızlıktan kurtarmak için patronunun birlikte olma teklifini kabul eden kadın; Güzin Abla'dan yardım istedi.

Patronuyla ZAM Karşılığı İlişkiye Girdi!
 Hürriyet Gazetesi'nin Kelebek Eki'ndeki Güzin Abla köşesine yazan D.K. rumuzlu kadın okuyucu; patronunun ahlak dışı olan "birlikte olma karşılığında maaşına 3 kat zam yapma" teklifini parasızlık yüzünden kabul ettiğini ve vicdan azabı çektiğini anlattı.


BİRLİKTELİK KARŞILIĞI MAAŞA ZAM

D.K. rumuzlu okuyucunun işte o mektubu:

"Hatalarımın, yanlışlarımın farkındayım ama inan ki istemeyerek oldu...
Ben bir işyerinde çalışıyordum, oradaki patronumun bana ilgi duyduğunu anladım.
İşi bırakmak istedim, nedenini ise eşime açıkça söylemedim ama ima ettim; "Rahatsız oluyorum" dedim.Eşim, maaşım iyi diye çıkmamı istemedi. Borçları bahane etti.Sonra patronum benimle beraber olmak istedi, karşılığında maaşıma üç kat birden zam yapacaktı. Eşime tekrar işten ayrılmak zorunda olduğumu söyledim. Israrla "hayır" dedi. Borçlarımızdan dolayı intiharı bile düşünüyordu. Sonuçta patronumla cinsel ilişki yaşadım. Bu beni çok rahatsız etti ama eşim maaşım artınca nedenini sorgulamadı bile.

Bu olay ortaya çıktığında ise beni apar topar evden attı. Bana ahlaksızca sözler söyledi. Sonra af diledi ama artık çok geçti, yeniden bir araya gelemezdik.Hem benden af diliyor, sarılıyor, sonra da hırpalıyordu.Ne yapmak istediğini anlayamadım ama bu vicdan azabı beni mahvediyor.Şimdi kendime bir düzen kurdum ama çok da korkuyorum. Ben aldattığım için bir gün aldatılır mıyım acaba?Ne yapacağımı, nasıl düzeleceğimi bilmiyorum. Bana yardım ederseniz, akıl verirseniz çok sevinirim..."

HA PARA KARŞILIĞI, HA ZAM KARŞILIĞI...

Güzin Abla köşesinde, D.K. rumuzlu okuyucuya şu şekilde cevap geldi:
"Kızım, bu yaptığın gerçekten affedilecek gibi bir şey değil. Ha para karşılığı bilmediğin, tanımadığın adamlarla birlikte olmak... Ha maaşına zam karşılığı patronunla yatmak... Eşini suçlama eğilimde olduğunu hissediyorum. Adam ne bilsin patronun sana karşı beslediği bu ahlaksızca hisleri? Kapris yapıyorsun sanmıştır belki... Şimdi ise bir yandan sana karşı sevgisi, bir yandan da yaşadığı bu ihanet arasında sıkışıp kalmış. Eğer yanlış anlamadıysam, şimdi eşinden de, o adamdan da uzaksın. Belki zamanla eşin seni affeder, belki de sen gerçekten akıllanıp bu yaptığının ne kadar kötü bir şey olduğunu idrak edersin. Umarım hayatına zamanla çekidüzen verebilirsin.

Hürriyet

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2013, 15:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0