NURUS EĞİTİM ÇÖZÜMLERİ İLE GESS TURKEY FUARI’NDA

Nurus, eğitimin farklı seviyeleri için tasarladığı mobilyalarla, küresel eğitim malzemeleri ve çözümleri fuarı GESS Turkey’de… Çalışma alanlarının yanı sıra ev, otel, restoran, kafe, sosyal salonlar, ulaşım aracı, sağlık, terminal ve eğitim mobilyaları tasarlayıp üreten Nurus fuarda, ilkokullardan üniversitelere kadar farklı düzeydeki öğrencilere yönelik eğitim çözümlerini katılımcılarla buluşturuyor.

NURUS EĞİTİM ÇÖZÜMLERİ İLE GESS TURKEY FUARI’NDA
banner98
 Eğitim alanındaki yerel ve uluslararası uygulayıcıların katıldığı GESS Turkey Küresel Eğitim Malzemeleri ve Çözümleri Fuarı’nda Nurus’un öğrenme kalitesini arttırmaya ve daha etkili ders anlatmaya, grup halinde ya da bireysel çalışmaya yönelik çok sayıda eğitim çözümü ziyaretçilere sunuluyor. Nurus standında, üniversite amfilerinden kolçaklı ürünlere kadar eğitime hizmeti amaçlayan ve sektöre yeni soluk katan çok sayıda tasarım yer alıyor. Fuarda Nurus’un, yatırımcısı olduğu ACROME’nin endüstriyel ve akademik alanda kullanılmak üzere tasarladığı robotik ve mekatronik sistemler de meraklılarıyla buluşuyor.

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nün desteğiyle 19 Ekim tarihinde İstanbul Wow Convention Centre’da kapılarını açan GESS Turkey Fuarı, Dubai, Meksika ve Endonezya’nın ardından bu yıl ilk kez Türkiye’de düzenleniyor. Kamu ve özel sektörden gelen ziyaretçileri, eğitim tedarikçileri ve çözüm sağlayıcıları ile buluşturan GESS Turkey, 21 Ekim’e kadar ziyaret edilebilir.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2017, 10:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0