MUSTAFA ANDIÇ: İNŞAAT SÖZ KONUSU OLDUĞUNDA TÜRKİYE KENDİNE YETER…

· MUSTAFA ANDIÇ: İNŞAAT SÖZ KONUSU OLDUĞUNDA TÜRKİYE KENDİNE YETER… · İMSİAD’DAN NG KÜTAHYA SERAMİK ZİYARETİ · MUSTAFA ANDIÇ: SERAMİK SEKTÖRÜ İTHALAT YAPMAMIZA GEREK OLMAYAN BİR SEKTÖR KONUMUNDADIR… · MUSTAFA ANDIÇ: ÜYELERİMİZİ YERLİ ÜRETİCİLERLE BULUŞTURMAYA DEVAM…

MUSTAFA ANDIÇ: İNŞAAT SÖZ KONUSU OLDUĞUNDA TÜRKİYE KENDİNE YETER…
banner98
 BURSA- İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) NG Kütahya Seramik Fabrikası’na ziyaret gerçekleştirdi.

2018 Yılının ilk Sanayici ve Müteahhit buluşmasını gerçekleştiren İMSİAD Yönetimi, İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç Kütahya’da NG Kütahya Seramik Ana üretim tesisleri, Müzesi ve Showroom ziyaretinde bulundu. Ziyarete çok sayıda İMSİAD Üyesi katılım sağladı.

Başkan Mustafa Andıç, “İMSİAD Yönetimi olarak kendi sektöründe büyük yerli üreticilerle üyelerimizi buluşturmaya devam ediyoruz” açıklamasını yaptı.

Andıç, “Yerli üreticilerimizi yakından tanımadan, yerinde görmeden, onları yöneticilerinden dinlemeden, fuarlarda yabancı muadillerinden hiç de aşağı kalmadıklarını kendi gözlerinizle görmeden, yerli ürün kullanmaya sizleri teşvik edemeyeceğimizi biliyoruz. Bu çerçevede, büyük yerli inşaat malzemesi üreticilerimize geziler düzenleyerek, onları sizlerle buluşturmayı son derece önemli görüyoruz. Fırat Plastik ile başladığımız bu gezilerimize bugün de NG Kütahya seramik ile devam ediyoruz. Çünkü seramik sektörü, hem sektörümüzün vazgeçilmez bir parçası olması, hem de inşaat sektöründe dış girdi oranı çok düşük olan, yani hammaddesine de, böylesi güzide üreticilerine de ülke olarak sahip olduğumuz bir sektör olması bakımından ithalat yapmamıza gerek olmayan bir sektör konumundadır” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının devamında Andıç, “Bugün misafiri olduğumuz NG Kütahya Seramik firması, yılda 136 milyon parça üretebilen dünyadaki tek şirkettir. Bir Türk firması olarak seramiğin doğum yeri olan Çin'e ülkemizden seramik ihraç edebilen tek firmadır. NG Kütahya Seramik Fabrikası özelinde ülkemizde seramik sektörünün geldiği noktayı sizlerle birlikte yerinde görmek istedik” şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen Fabrika ziyaretinin ardından İMSİAD Üyelerine biriging verildi. Ziyaretlerinden dolayı NG Kütahya Seramik ve İMSİAD yetkilileri, karşılıklı hediye takdiminde bulundu. Teknik inceleme gezisi Kütahya Seramik Info Showroom ve NG Koleksiyon ziyaretleri ile son buldu.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2018, 16:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0